Esp mi aimbot mu

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba safe bir şekilde oynamak istiyorum sizce sadece esp mi oynamam gerekiyor yoksa aimbotmu birinden birini açıcam

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kankam aimin iyi ise ve hileyle oynamaya yeni baslamadiysan legit oynamayı biliyorsan esp. Eğer yeni başladıysan aimbot ac.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Colorbot daha iyi oyuna inject olmadıgı için banlanma olasılıgı hemen hemen yok gibi birşey esp oyuna direkt inject oldugu için algılandıgı an ban atıyor almak istersen dc:youhere valorant hile ürünü alanlara yanında spoofer veriliyor🙂

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Colorbot daha iyi oyuna inject olmadıgı için banlanma olasılıgı hemen hemen yok gibi birşey esp oyuna direkt inject oldugu için algılandıgı an ban atıyor almak istersen dc:youhere valorant hile ürünü alanlara yanında spoofer veriliyor🙂
Tamam kanka. External hilelerde öle zaten anlıyorum.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bence esp oynamalısın çunku hem kımın nerde oldugunu gordugudnen oyun bılgın artar hemde rahatca adamları vurursun

Üye
1 HİZMET YILI
esp fark edilmesi daha zor bir hile. Tabii ki legit oynarsan

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Esp oynamanı tavsiye ederim. Hem benim açımdan oyunun eğlencesini çok kaçırmıyor ve yakalanması zor bi hile.

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
safe oynamak istiyorsan biraz seninde dikkat etmen lazım esp açıpda duvar arkası adamlara aim koymaman lazım eğre aimbotunda ayarı var ise onuda safe bir şekilde kullanabilirsin