bizim evdede altyapı var ama sorguda çıkmıyor yani çoğu insanda böyle herhaldeMerhaba arkadaşlar, bizim evde altyapı olmasına rağmen altyapı sorgulama kısmında adresimi göremiyorum. Hatta bölgemizde olmayan adresleri görüyorum. Turkneti ve türk telekomu aradım ama böyle bir adres yok diyor. Diğer apartmanlarda türk telekom wifisini gördüm ve o adreslerde gözükmüyor sorgulama kısmında. Ne yapmam gerek? (yaklaşık 2 yıl önce türk telekom müdürlüğüne gittik altyapının bozuk olduğunu ve 180 gün içerisinde kablo getireceklerini söylediler ve o zaman altyapıyı sorguladığımızda adresimiz gözüküyordu)
hızlı kasmanın bi yolu yok maç kaybetmemen lazım yaniMerhaba arkadaşlar, bizim evde altyapı olmasına rağmen altyapı sorgulama kısmında adresimi göremiyorum. Hatta bölgemizde olmayan adresleri görüyorum. Turkneti ve türk telekomu aradım ama böyle bir adres yok diyor. Diğer apartmanlarda türk telekom wifisini gördüm ve o adreslerde gözükmüyor sorgulama kısmında. Ne yapmam gerek? (yaklaşık 2 yıl önce türk telekom müdürlüğüne gittik altyapının bozuk olduğunu ve 180 gün içerisinde kablo getireceklerini söylediler ve o zaman altyapıyı sorguladığımızda adresimiz gözüküyordu)
Dostum bulunduğun ilin yada ilçenini Türk Telekom müdürlüğüne git, Altyapı amiriyle görüşüp şebeke kontrolü için ekip iste. Büyük ihtimalle şebeke tanımını cbs sisteminden silmişlerdir ve o yüzden görünmüyordur. Altyapı amiri dışında şuan için problemini çözebilecek başka kimse yok.Merhaba arkadaşlar, bizim evde altyapı olmasına rağmen altyapı sorgulama kısmında adresimi göremiyorum. Hatta bölgemizde olmayan adresleri görüyorum. Turkneti ve türk telekomu aradım ama böyle bir adres yok diyor. Diğer apartmanlarda türk telekom wifisini gördüm ve o adreslerde gözükmüyor sorgulama kısmında. Ne yapmam gerek? (yaklaşık 2 yıl önce türk telekom müdürlüğüne gittik altyapının bozuk olduğunu ve 180 gün içerisinde kablo getireceklerini söylediler ve o zaman altyapıyı sorguladığımızda adresimiz gözüküyordu)
bizim de kira olarak taşındığımız evde aynı sorun vardı eskiden bu dairede oturanların kullandığını kanıtladık ve evde internet girişinin portalının olduğunu kanıtladık şubesine gidip kanıtladık tabi ertesi gün gelip bağladılar evin içinde veya aprt içinde internet portu kab losu herhangi bir şey var mı yada komşunuz internet kullanıyor mu ?_ bu sorulara olumlu cevap bulursanız kanıtlarınızla gidip sorunu halledebilrisinizMerhaba arkadaşlar, bizim evde altyapı olmasına rağmen altyapı sorgulama kısmında adresimi göremiyorum. Hatta bölgemizde olmayan adresleri görüyorum. Turkneti ve türk telekomu aradım ama böyle bir adres yok diyor. Diğer apartmanlarda türk telekom wifisini gördüm ve o adreslerde gözükmüyor sorgulama kısmında. Ne yapmam gerek? (yaklaşık 2 yıl önce türk telekom müdürlüğüne gittik altyapının bozuk olduğunu ve 180 gün içerisinde kablo getireceklerini söylediler ve o zaman altyapıyı sorguladığımızda adresimiz gözüküyordu)
Merhaba arkadaşlar, bizim evde altyapı olmasına rağmen altyapı sorgulama kısmında adresimi göremiyorum. Hatta bölgemizde olmayan adresleri görüyorum. Turkneti ve türk telekomu aradım ama böyle bir adres yok diyor. Diğer apartmanlarda türk telekom wifisini gördüm ve o adreslerde gözükmüyor sorgulama kısmında. Ne yapmam gerek? (yaklaşık 2 yıl önce türk telekom müdürlüğüne gittik altyapının bozuk olduğunu ve 180 gün içerisinde kablo getireceklerini söylediler ve o zaman altyapıyı sorguladığımızda adresimiz gözüküyordu)
gamelifenin dediği gibi bende de aynı sorun vardı sonra o sorunu çözüme ulaştırdım ve bunu 2 sene önce çözüm yapmıştım o zamandan buyana 50 kişiye ortalama 4 gün içinde direk internet alt yapı sağladım max 1 hafta sürdü ve bunu ücretli olarak yaptım burada r$klam yapmıyorum sadece şunu demek istiyorum işlerine gelince anında yapıyorlar alt yapıyı yanı birazcık bir şeyleri dürtmeden yapmaya çalıştığında sonuç geliyor arama ile bir şey yapmıyorlar.bizim evdede altyapı var ama sorguda çıkmıyor yani çoğu insanda böyle herhalde
maalesef haklısın yaÇoğu insanda böyle dostum
alt yapılar sisteme girilmiyor olabilir bazi mahallelerde her binaya 1 internet veriyolarMerhaba arkadaşlar, bizim evde altyapı olmasına rağmen altyapı sorgulama kısmında adresimi göremiyorum. Hatta bölgemizde olmayan adresleri görüyorum. Turkneti ve türk telekomu aradım ama böyle bir adres yok diyor. Diğer apartmanlarda türk telekom wifisini gördüm ve o adreslerde gözükmüyor sorgulama kısmında. Ne yapmam gerek? (yaklaşık 2 yıl önce türk telekom müdürlüğüne gittik altyapının bozuk olduğunu ve 180 gün içerisinde kablo getireceklerini söylediler ve o zaman altyapıyı sorguladığımızda adresimiz gözüküyordu)
aynı sourn bendede var cozemedıkk bı turluMerhaba arkadaşlar, bizim evde altyapı olmasına rağmen altyapı sorgulama kısmında adresimi göremiyorum. Hatta bölgemizde olmayan adresleri görüyorum. Turkneti ve türk telekomu aradım ama böyle bir adres yok diyor. Diğer apartmanlarda türk telekom wifisini gördüm ve o adreslerde gözükmüyor sorgulama kısmında. Ne yapmam gerek? (yaklaşık 2 yıl önce türk telekom müdürlüğüne gittik altyapının bozuk olduğunu ve 180 gün içerisinde kablo getireceklerini söylediler ve o zaman altyapıyı sorguladığımızda adresimiz gözüküyordu)
aynı sourn bendede var cozemedıkk bı turlu
bence türk telekom uın yerine gdip konuşmak daha iyiMerhaba arkadaşlar, bizim evde altyapı olmasına rağmen altyapı sorgulama kısmında adresimi göremiyorum. Hatta bölgemizde olmayan adresleri görüyorum. Turkneti ve türk telekomu aradım ama böyle bir adres yok diyor. Diğer apartmanlarda türk telekom wifisini gördüm ve o adreslerde gözükmüyor sorgulama kısmında. Ne yapmam gerek? (yaklaşık 2 yıl önce türk telekom müdürlüğüne gittik altyapının bozuk olduğunu ve 180 gün içerisinde kablo getireceklerini söylediler ve o zaman altyapıyı sorguladığımızda adresimiz gözüküyordu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?