Evet, son zamanlarda verdiği oyunlar pek iyi değil maalesef gene de hiç yoktan iyidir.Sırf Far Cry 4 için alırım da fazla iyi oyun seçenekleri sunmamışlar. Epic Games'i tercih ederim.
Fiyatlar yükselince Türk kullanıcılar almaz diye Amazon fiyatı sabit tutuyor, müşteri kaybetmemek için. Fiyat artışlarından dolayı Netflix, Exxen çok büyük müşteri kaybına uğradı zaten.Zam gelmesi kaçınılmaz artık. Her şeye aşırı derecede zam geldi, diğer ülkelerde fiyatlarına zam geldi diye biliyorum. Ona rağmen Türkiye'deki fiyatı bayağıdır sabit tutuluyor.
Kardeşim hadi fiyatları arttırdı diyelim, Amazon kadar güvenilir ve hızlı hizmet sunan bir site yok. Kısacası alternatif yok, eninde sonunda bu Prime üyeliğini devam ettireceğiz. Zorunda kalacağız, demek istediğim o.Fiyatlar yükselince Türk kullanıcılar almaz diye Amazon fiyatı sabit tutuyor, müşteri kaybetmemek için. Fiyat artışlarından dolayı Netflix, Exxen çok büyük müşteri kaybına uğradı zaten.
Kardeşim hadi fiyatları arttırdı diyelim, Amazon kadar güvenilir ve hızlı hizmet sunan bir site yok. Kısacası alternatif yok, eninde sonunda bu Prime üyeliğini devam ettireceğiz. Zorunda kalacağız, demek istediğim o.
Ben de 4. oyununu almayı düşünüyordum, vazgeçip 5. oyununu almıştım. İyi ki de 4. oyununu almamışım, 5. oyunu tam bir fiyaskoydu zaten. Hiç değilse dördüncü oyununa para vermemiş olacağımAmazon Prime'ın ₺7.90 gibi çok düşük bir ücretle birçok hizmetinden zaten yararlanıyorum ve üstüne üstlük bu tarz bedava oyunlarda veriyor. Gerçekten yerel fiyatlandırmasını en beğendiğim şirket diyebilirim. Far Cry 4 oynamayı da uzun zamandır istiyorum, bilgi için teşekkür ederim.
Merak ettiğiniz şey nedir? Anlayamadım.Nasıl oldu ki acaba?