Amazon Türkiye satıcılık hesabı nasıl açılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
tam olarak ne istedigini dile getirirmisin hocam anlamadım.

Üye
5 HİZMET YILI
öncelikle şirketin olması gerekiyor veya sahte bir şirket adresin olmak zorunda yaşın 18 olmak zorunda kredi kartın olmak zorunda ve oturduğun adresin belgeleri olucak bu belgeyi faturaldan veya kredi kartı ekstre adresinden kullanabilirsin ve mağaza ücreti istenicek ilk girişte bunları tamamlarsan amazantr de satışa başlayabilirsiniz

✔️ Her Zaman Daha İyiye ✔️
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Onu bende merak etmiştim youtubede o kadar çok değişik video varki herbiri farklı birşey anlatıyor ve kafa karıştırıyor peki sen dropshopingmi yapacaksın ??

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
öncelikle şirketin olması gerekiyor veya sahte bir şirket adresin olmak zorunda yaşın 18 olmak zorunda kredi kartın olmak zorunda ve oturduğun adresin belgeleri olucak bu belgeyi faturaldan veya kredi kartı ekstre adresinden kullanabilirsin ve mağaza ücreti istenicek ilk girişte bunları tamamlarsan amazantr de satışa başlayabilirsiniz
reis açtım ya çok kolay oldu şirketsiz açılabiliyormuş ister türkiyede ister yurtdışında farketmiyor 18 im ve kredi kartımda vardı payooner lazım onuda ayarladım foruma bakamadım pek işlerim vardı yine çook saolun açmak isteyenlerede yardımcı olurum
Post automatically merged:

dropshoping yapcaksan ilk kurs alıp öyle devam etmeni öneririm
kurs vermeyede başladım teşekürler yinede

Onu bende merak etmiştim youtubede o kadar çok değişik video varki herbiri farklı birşey anlatıyor ve kafa karıştırıyor peki sen dropshopingmi yapacaksın ??
evet ve hesap açımı yaptım ve ayarladım hepsini ama ürün bulmakta zorlanıyorum biraz okadar

Bildiğim kadarıyla şirket açman lazım yoksa yasaklıyor amazon
7 tane pazar açtım ve şirketsiz ve hiçbir yasaklamada olmadı 8 pazarıda türkiyede açtım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...