Üye
Amazon Türkiye satıcılık hesabı nasıl açılır?
Amazon'da satış yapmak istiyor. Herhalde onun hesabı nasıl açılıyor diye soruyor. Konudaki soru bu.tam olarak ne istedigini dile getirirmisin hocam anlamadım.
bende 5 dk'dır cümledeki devrikliği anlamaya çalışıyorumAmazon'da satış yapmak istiyor. Herhalde onun hesabı nasıl açılıyor diye soruyor. Konudaki soru bu.
reis açtım ya çok kolay oldu şirketsiz açılabiliyormuş ister türkiyede ister yurtdışında farketmiyor 18 im ve kredi kartımda vardı payooner lazım onuda ayarladım foruma bakamadım pek işlerim vardı yine çook saolun açmak isteyenlerede yardımcı olurumöncelikle şirketin olması gerekiyor veya sahte bir şirket adresin olmak zorunda yaşın 18 olmak zorunda kredi kartın olmak zorunda ve oturduğun adresin belgeleri olucak bu belgeyi faturaldan veya kredi kartı ekstre adresinden kullanabilirsin ve mağaza ücreti istenicek ilk girişte bunları tamamlarsan amazantr de satışa başlayabilirsiniz
kurs vermeyede başladım teşekürler yinededropshoping yapcaksan ilk kurs alıp öyle devam etmeni öneririm
evet ve hesap açımı yaptım ve ayarladım hepsini ama ürün bulmakta zorlanıyorum biraz okadarOnu bende merak etmiştim youtubede o kadar çok değişik video varki herbiri farklı birşey anlatıyor ve kafa karıştırıyor peki sen dropshopingmi yapacaksın ??
7 tane pazar açtım ve şirketsiz ve hiçbir yasaklamada olmadı 8 pazarıda türkiyede açtımBildiğim kadarıyla şirket açman lazım yoksa yasaklıyor amazon