Bütçe çok düşük olduğundan 1030 ideal arkadaşında dediği gibi pek bir seçenek yok zatenMerhaba arkadaşlar sistemimde 2200g işlemcim 16 gb ramim bulunmakta ben uygun bir ekran karti almak istiyorum ama şuan bildigimiz gibi fiyatlar aşiri uçuk bütçem 1000 tl önerebilceginiz neler var en iyi performans için
Bütçe 1000 tl
Bütçen baya düşük ama 1030 alabilirsin 1100 tl ye kadar çıkarsan , çoğu oyunda da aşırı fps vermesede oynatacağını düşünüyorum
1050 ti lar 3000 bin tl yi geçti kanka adam 1000 tl diyo zatenBütçe düşük hocam arttırabilirsen gtx 1050ti falan takılır
Var ama bir tane ekran kartı alıp daha iyi performans almak istiyorum ekran kartını alsam sonrasında işlemciyi satar uprade yapabilirimİşlemcide igpu yok mu?1000 tlye ekran kartı bulman zor bulsanda igpu seviyesini geçmez çok.
Şuanlık yokdostum işlemcinde çok düşük :S bütçeyi biraz arttırma şansın yok mu 2. el den falan güzel bire şeyler alalım sana
Tavsiyem daha fazla para biriktirmen yönunde ozmn.1000 tl ye zor artık.1060 felan 3 gb alıcak kadar biriktir en azından.8gb kartlar miningten dolayı aşırı pahalı.Var ama bir tane ekran kartı alıp daha iyi performans almak istiyorum ekran kartını alsam sonrasında işlemciyi satar uprade yapabilirim
Post automatically merged:
Şuanlık yok
1000 tl ile ekran kartı alamazsın kanka, sana önerim geforce gtx 1650Merhaba arkadaşlar sistemimde:
Ben uygun bir ekran karti almak istiyorum ama şu an bildigimiz gibi fiyatlar aşırı uçuk bütçem 1000 TL önerebileceğiniz neler var en iyi performans için?
- 2200G işlemcim,
- 16 GB RAM'im bulunmakta.
Bütçe 1000 TL.
hocam bütçeyi şu zamana göre çok duşuk tutmuşsun 1050 ti felan almanı öneririm en kötü 2.el ekran kartlarına bakMerhaba arkadaşlar sistemimde:
Ben uygun bir ekran karti almak istiyorum ama şu an bildigimiz gibi fiyatlar aşırı uçuk bütçem 1000 TL önerebileceğiniz neler var en iyi performans için?
- 2200G işlemcim,
- 16 GB RAM'im bulunmakta.
Bütçe 1000 TL.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?