Çözüldü Amd Driver Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lol sikript yüsır
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Amd Vega 3 ekran kartı var laptopumda,Geçen güne kadar çalışıyordu adrenalin driver yada belki daha önceden bozulmuştu ben geçen gün farkettim bilmiyorum.

Açılmıyor program,DDU yapıp baştan indirdim,Yeni versiyonu indirdim,Farklı driver denedim olmadı. Ana driveriyle Onarmaya çalıştım olmadı,+ Olarak farkettikten sonra ddu attım ondan sonra sorun çözülmeyince monitör ayarlarım bozulmasın diye geri yükleme noktasına geri çektim pcyi halen çalışmıyor ama şuan pcm 4.5-5 saniyede açılırken çok çok daha geç açılıyor.

Çözüm ne olabilir,Sebep ne olabilir ?

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
İşlemcin nedir? Son sürüm yazılım kurman sorun çıkarıyor olabilir, eski bir sürüme dönmeye çalış, mesela 23.5.2.

Çözüm
lol sikript yüsır
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
İşlemcin nedir? Son sürüm yazılım kurman sorun çıkarıyor olabilir, eski bir sürüme dönmeye çalış, mesela 23.5.2.
İşlemcim Ryzen 3 3250U,Dediğini deneyeceğim ama en son ki hatırladığım çalışan bir sürüm vardı ona çekmeye çalışacağım.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bir de, Wise Registry Cleaner ile kayıt defteri temizliği yap kurmadan önce.

lol sikript yüsır
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bir de, Wise Registry Cleaner ile kayıt defteri temizliği yap kurmadan önce.
Hallettim Admin Şuanlık,Wise Registry Cleaner kullanmadan,DDU yapınca regleri siliyor diye biliyorum birde. Kullandığım Versiyon 23.7.2 bu versiyondan sonrakiler hata verdi.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hallettim Admin Şuanlık,Wise Registry Cleaner kullanmadan,DDU yapınca regleri siliyor diye biliyorum birde. Kullandığım Versiyon 23.7.2 bu versiyondan sonrakiler hata verdi.
Evet DDU siliyor ancak etkileyebilecek baska bir log olabilir mi diye merak etmistim, bir de amd cleanup utility sikca sorun cikartabiliyor. Sorununu cözdügüne sevindim. Iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...