AMD Ekran Kartı Ayarları Nasıl Olmalıdır [Overclock]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hepiniz hoşgeldiniz bu başlığımda amd radeon ekran kartı için en uygun ayarlar nedir ne değildir yazacağım umarım bir faydası dokunur. Neden Adrenalin Edition varken radeona uyguluyorsun diyenler için, adrenalin edition yeni çıktığı için şuanda birçok sorunu bulunuyor en büyük sorunuda kasma sorunu. Şunuda belirtmem lazımki zaten hayat kısa 1 kere dünyaya geliyoruz bilgisayarı biraz zorlayalımki tam verim alalım cs:go'da tam adamı vurarken donmasını istemeyiz herhalde? her neyse adrenaline gelince sorunların büyük kısmı tamamen geçince onun içinde bir başlık yapacağım.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
siteye girin ve aşağı inin biraz
Ekran Alıntısı.PNG

"search all products" seçeneğine tıklayarak ekran kartınızın tam ismini yazın ve SUBMIT butonuna tıklayın, bilgisayar sürümünüze göre birssürü seçenek çıkacak 32 kullanıyorsanız 32,64 kullanıyorsanız 64 bit açılan kısımdan radeonu indirip kurun bilgisayarınıza bilgisayarınız yeniden başlatılabilir kurulumdan sonra.
_____________________________________________________________________________________________________
1.Adım

Masaüstüne dönüp sağ click yapın Radeon Ayarları isimli bir seçenek göreceksiniz tıklayın.
İlk işiniz sol altta olan Tercihler bölümünde girip Afiş reklamları, Her zaman üstte, Sistem Tepsisi'ni etkinleştir, seçeneklerindeki tikleri kaldırın Bildirimleri açın.
_____________________________________________________________________________________________________
2.Adım

Sol üstten Gaminge girin ve Global Ayarlara tıklayın
Adsız.png

Resimde ne varsa aynısını yapın.
3.Adım Overclock (Hız Aşırtma)

Global Ayarlara Girin ve Tüm OverDrive'lar seçeneğine tıklayın en aşşağı inin 3 tane çekiştirmeli çubuk barı göreceksiniz. GPU Saatini Mesela 5000MHz Alıyorsanız 4800 Yapın 200 düşürün. Yok efendim burasını çok arttırınca ekran kartı yanıyor o bu şu diyorlar hepsi fasa fiso. Ama sen gelipte o barı en sona çekersen ekran kartının ömrünü ciddi bir şekilde kısaltırsın.
Alttaki Bellek Saatinide 150 Düşürün En alttaki fan hızına hiç dokunmayın işte o sıkıntı

Konu bu kadar okuduğunuz için teşekkür ederim lütfen konu altına bunlar zararlı şeyler yapmayın bilgisayar ömrü kısalır gibi şeyler yazmayın zaten konuda açıklamasını yaptım hiçbir zararı yok.​

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben amd kullanmıyorum nvidia kullanıyorum ama yinede bilgi için sagol

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İyimidir bu ayarlar acaba

1590035969567.png

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yanlış bilmiyorsam sitesinde bu ayarları gösteriyor ne yapılması lazım vs vs

fierecol reborn
Griffin Premium
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
GPU saatini arttırmamız gerekmiyor mu overclock için?

❄️❤Her kalpte bir mezarlık vardır❤❄️
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
en kolayı MSİ AFTERBURNER fikrimce onu kullanmanı tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Sırf mesaj kasmak için konuyla alakasız şeyler yazmayın orda yazıyor ne var ne yok :S

but most importantly he hacc
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
çok yararlı konu olmuş teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...