Amd ekran kartı driver sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar ben AMD RADEON HD 5500 Series kullanıyorum sürücüyü güncelleştirmek istiyorum ama AMD nin kendi sitesine girdiğimde kendi ekran kartıma uygun driveri bulamıyorum yardımcı olurmusunuz

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
driver booster die bi program var onu yükle gerekli sürücüleri bulur zaten

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
gezginlerden driver booster adlı uygulamayı kur ekran kartını seç ordan güncelleştir işte

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanki ben her zaman için amd ekran kartım olduğu zaman ordan indiryordum hiçte bir sıkıntı çıkmıyor

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Link:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Windows Sürümünü Ve Kaç Bit Olduğunu seçerek indirebilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar ben AMD RADEON HD 5500 Series kullanıyorum sürücüyü güncelleştirmek istiyorum ama AMD nin kendi sitesine girdiğimde kendi ekran kartıma uygun driveri bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
7C22A-C0D9D-0D0D2-FFA49 driver booster pro key full olarak kullan daha yardımcı olur

Üye
3 HİZMET YILI
Windown Soru cevap var oradan yardımcı olmuşlardı bana bir git bak istiyosan

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
driver boosterı indir googledan sonra youtubadan ayarları yap.olmaz ise amd softwaredan tüm sürücüleri silip geri yükle.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
driver booster kullan internette keyleri var pro keyler onu da etkinleştirdinmi efsanea ben format sornası felan hep kullanırım driver booster i

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
WİN 10 MU KULLANIYOSUN,BENDEDE AYNI SORUN VARDI ÇÖZDÜM.AMD,NİN SİTESİNDEN WİN 8 DRİVERİNİ WİN 10 YÜKLEDİM UYUM SAĞLADI VEDE ÇÖZÜLDÜ.
Post automatically merged:

WİN 10 MU KULLANIYOSUN,BENDEDE AYNI SORUN VARDI ÇÖZDÜM.AMD,NİN SİTESİNDEN WİN 8 DRİVERİNİ WİN 10 YÜKLEDİM UYUM SAĞLADI VEDE ÇÖZÜLDÜ.
SENDE ÖYLE YAP AMD,NİN SİTESİNDEKİ EN SON ÇIKAN DRİVER İNDİR YÜKLE UYUM SAĞLAR.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
illa 5500 indirmene gerek yokki 5550 indirsende olur arada pek bi fark olacagını sanmıyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
eski tip bir ekran kartınız oldugundan dolayı nette araştırıp bulabilirsin.
Selam arkadaşlar ben AMD RADEON HD 5500 Series kullanıyorum sürücüyü güncelleştirmek istiyorum ama AMD nin kendi sitesine girdiğimde kendi ekran kartıma uygun driveri bulamıyorum yardımcı olurmu

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
eski tip bir ekran kartınız oldugundan dolayı nette araştırıp bulabilirsin.BENİM İŞLETİM SİSTEMİM WİN 10 BENİMDE EKRAN KARTIM WİN 8 E KADAR AMD YÜKLEMİŞ SONRA DESTEĞİ KALDIRMIŞ WİN SEKİZ DRİVERİNİ BULURSAN YÜKLE ÇÖZÜLÜR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...