güvenlimigezginlerden driver booster adlı uygulamayı kur ekran kartını seç ordan güncelleştir işte
evet knk bende kullanıyorum uygulamayıgüvenlimi
7C22A-C0D9D-0D0D2-FFA49 driver booster pro key full olarak kullan daha yardımcı olurSelam arkadaşlar ben AMD RADEON HD 5500 Series kullanıyorum sürücüyü güncelleştirmek istiyorum ama AMD nin kendi sitesine girdiğimde kendi ekran kartıma uygun driveri bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
bu key paralımı kullandğımda hata vermez dimi7C22A-C0D9D-0D0D2-FFA49 driver booster pro key full olarak kullan daha yardımcı olur
hata vermezbu key paralımı kullandğımda hata vermez dimi
WİN 10 MU KULLANIYOSUN,BENDEDE AYNI SORUN VARDI ÇÖZDÜM.AMD,NİN SİTESİNDEN WİN 8 DRİVERİNİ WİN 10 YÜKLEDİM UYUM SAĞLADI VEDE ÇÖZÜLDÜ.Selam arkadaşlar ben AMD RADEON HD 5500 Series kullanıyorum sürücüyü güncelleştirmek istiyorum ama AMD nin kendi sitesine girdiğimde kendi ekran kartıma uygun driveri bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
SENDE ÖYLE YAP AMD,NİN SİTESİNDEKİ EN SON ÇIKAN DRİVER İNDİR YÜKLE UYUM SAĞLAR.WİN 10 MU KULLANIYOSUN,BENDEDE AYNI SORUN VARDI ÇÖZDÜM.AMD,NİN SİTESİNDEN WİN 8 DRİVERİNİ WİN 10 YÜKLEDİM UYUM SAĞLADI VEDE ÇÖZÜLDÜ.
Selam arkadaşlar ben AMD RADEON HD 5500 Series kullanıyorum sürücüyü güncelleştirmek istiyorum ama AMD nin kendi sitesine girdiğimde kendi ekran kartıma uygun driveri bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
Selam arkadaşlar ben AMD RADEON HD 5500 Series kullanıyorum sürücüyü güncelleştirmek istiyorum ama AMD nin kendi sitesine girdiğimde kendi ekran kartıma uygun driveri bulamıyorum yardımcı olurmu
eski tip bir ekran kartınız oldugundan dolayı nette araştırıp bulabilirsin.BENİM İŞLETİM SİSTEMİM WİN 10 BENİMDE EKRAN KARTIM WİN 8 E KADAR AMD YÜKLEMİŞ SONRA DESTEĞİ KALDIRMIŞ WİN SEKİZ DRİVERİNİ BULURSAN YÜKLE ÇÖZÜLÜR.
güvenli hocam yıllardır kullanıyorum. İnternette sürümüne göre free lisans key de vargüvenlimi