AMD Ekran kartını güncelledikçe oyunlarda daha çok fps kaybı yaşıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar 1 ay önce de aynı durum oldu güncellemeden önce 400 fps lere kadar alıyordum valorant da şimdi 300 fps i görmüyor bile bugün tekrar geldi bende yaptım düzelir diye ama aynısı değişen bir şey olmadı

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Önerilen driveri kullanmak gerekiyor. Oto driver indir veya sitesinden modelini sec driverlerdan onerilen olan surucuyu kur duzelecektir sorunun

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
siteden hangi sürümden memnunsan eğer onu bul ve indir ben bi ara yazın çıkan sürümü değilde ondan 6 ay önceki sürümü kullandım sorun yaşamadım :)

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
siteden hangi sürümden memnunsan eğer onu bul ve indir ben bi ara yazın çıkan sürümü değilde ondan 6 ay önceki sürümü kullandım sorun yaşamadım :)
daha yeni arkadaşın önerdiği gibi eski sürümü buldum ekran kartıma uyumlu onu kurdum düzeldi gibi şuan ilerde yine tekrarlar mı bilemem
-Önerin için çok sağol

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
dostum amd nin bu varoluşundan beri olan bir sorun , amd driverlari rezalettir örnek senin fpsin düşmüş o standart arıza bile sayılmaz bendeki amd kartlarda driver yüzünden fan kontrolünün bozulduğu kartın fanlari %35 ten yuıkarı cikmadigi için kartin 95 derecelere geldiğini gördüm . saçma sapan arızalar arıyorsan amd rahat bir nefes almak istiyorsan nvdia kullan derim. Eğer bir amd kullanıcısıysan mevcut sürümünü değiştirmeden önce not alıp sonra driver güncellemen gerek çünkü adamlarin 2 sene önceki driveri ile 2 sene sonraki driveri arasında 30 35 fps fark yarattiği oluyor oyununa göre bu saçmalıkla baş edilmez ya sev ya terket durumu var amd de bu konuda :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...