AMD harici ekran kartı aktif etme! (Yardım!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ben yaklaşık 4 ay önce bir laptop aldım. Oyunlarda göründündüğü kadarıyla Vega 8 ekran kartını kullanıyor. Ben Radeon 540x ekran kartımı kullanmak istiyorum. Nasıl yaparım? Lütfen Yardımcı olun!

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bios ayarlarından dahili / harici kart seçimini aktif yapma veyahut tercihi gibi bir seçenek olabilir onun üzerinden yapabilirsin şayet eğer radeon 540x harici olarak kullanıyorsan bunun ile alakalı youtube üzerinden birkaç video izlemiştim

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Nvidia denetim masasında hangi kartın öncelikli olacağı seçiliyordu amdnin denetim masasına hiç girip bakmadım ama ordanda seçiliyordur gir kurcala

Üye
7 HİZMET YILI
dostum daha önce benim kullandığım bir laptopta aynı sorun vardı. youtube üzerinden araştırdım biraz amd catalyst center uygulamasını indirip (nvdia denetim masası gibi o da) ordan yapılıyor diye biliyorum

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Abi yeni çıkan 1660 serileri bence çok iyi. Onun dışında kara cumayı bekle Kasım ayında black friday de elektronik ürün al %50 indirime girecek ekran kartları :)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
driver güncelle oto aktif olur
Post automatically merged:

driver güncelle oto aktif olur

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
nvidia da denetim masasında yapabiliyorsun büyük ihtimalle amd de de vardır bi bak derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...