amd mi intel mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar oyun için amd mi yoksa İntel mi nedeni ile açıklayın lütfen sevinirim boş yorum kasmaya çalışanları reportlayacağım

iyi forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Masaüstü ise AMD laptop ise Intel öneririm. AMD performans testleri gayet iyi, işlemci mimarisi iyi bir yerde AMD nasıl başardı diye bir video görmüştüm inceleyebilirsiniz

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ryzen der çekilirim hep fiyat olarak hemde performans olarak ryzen derim ben ryzen işlemci ryzen kart intel işlemci nvidia kart ben böyle düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Amd artık daha çok tercih edilesi yerlerde, sebebine gelirsek anakart ve işlemci fiyat performans durumu, her işlemcide ayrı birde anakart aldırtan intel kendine çeki düzen verene kadar amd ciyiz.

KeyJey
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bana Sorarsan AMD Ryzen 3 senedir kullanıyorum fps olsun moba olsun daha Bi Sıkıntı Cıkardığına Şahit Olmadım

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ben kendim topladım toplamadan önce baya bir araştırdım amd olarak karar verdim.bir çok pc toplayıcıları oyun için amd önerir.

Zafer Doğan
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kardeşim amd eskiden çöptü yeniden ayağa kalkmaya çalışıyo ama intel her zaman sağlamdı intelden vazgeçme derim

uzunluk metre ile aşk terk edilme sayısı ölçülür
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
nasıl kullandıgına göre degişir ama ben amd kulanıyorum intelden daha iyi memnunum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
AMD İŞLEMÇİ ÇOK ISINIYOR DİYORLAR AMA FAN V.B SAĞLAM İSE AMD EN İYİSİ BEN YILLARCA AMD KULLANIYORUM BU SEVK VE SEÇİM MESELESİ OYUN İÇİN KESİNLİKLE EN İYİ DONANIMLARLA AMD BENCE PC LE İLĞİLİ BEK BİLGİM YOK AMA YARARLI OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA

♡Memoryhackers
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Tabikide amd düşünmene bile gerek yok

Üye
7 HİZMET YILI
Hangi konu da veya hangi açıdan söylediğine bağlı ikiside kendi çapında iyi firmalar ama yeni nesil işlemci ve ekran kartlarında aynı fiyat bazındaki ekran kartı vs lerde amd daha önde ama parada sıkıntı yok diyorsan sağlam bi sistem toplayacaksan intel serisi ama Amdyi öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...