amd mi intel mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
amd kullanıyorum 5 yıldır bı sıkıntı yok

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
hocam amd sürümlerini yavaş yayınlıyor o yönden iyi - intel de bazı teknik konular iyi o konular biraz uzun açmayacagım ondan biraz araştır anlarsın . vede intel çok hızlı sürüm çıkartıyor güncelligini kaybediyor kötü o yönden

ROYAL FLUSH
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
her türlü intel amd arızalı

Üye
6 HİZMET YILI
Bana Sorarsan AMD Ryzen 3 senedir kullanıyorum fps olsun moba olsun daha Bi Sıkıntı Cıkardığına Şahit Olmadım
Bende pcyi toplama yaptirdim bilgisayarimi toplayan amd tavsiye ediyor oyun icin
Post automatically merged:

AMD İŞLEMÇİ ÇOK ISINIYOR DİYORLAR AMA FAN V.B SAĞLAM İSE AMD EN İYİSİ BEN YILLARCA AMD KULLANIYORUM BU SEVK VE SEÇİM MESELESİ OYUN İÇİN KESİNLİKLE EN İYİ DONANIMLARLA AMD BENCE PC LE İLĞİLİ BEK BİLGİM YOK AMA YARARLI OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA
Havalardanda kaynakli bu sadece olaya makine olarak bakmayın benim cam kenari teras kasa hic isinmiyor 3 fan var bide

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
herzman intel amd sadece grafikerler için uygun birde amd çok ısınır

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
kardes 50 yorumdan sonra otomatikmen onaylı üye veriliyormu hemen sana zahmet bi cvp lasan

Üye
6 HİZMET YILI
kankam masaüstünde oyun ise amd daha çok otoket tarzı programlar ise intel fakat laptop iste her türlü intel yoksa alev alev bi laptop olur :D iyi forumlar

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
testleri izlersen intelin açık ara önde oldupunu görürsün ama fiyat bakımından amd tabi

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Fiyat performans olarak amd çok önde duruyor ama iyi param var diyorsanda intel tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...