AMD mi İntel mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Oyun için AMD çünkü performansı daha iyi ofis için Intel uzun süre dayanır. Ama ben her türlü Intel'i tercih ediyorum. Sağlam olsun kafam rahat olsun biraz daha pahalı olsun kafasındayım. AMD'ye güvenmem

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
amd artık ok güçlü bi işlemci oldu oyun için alıyosan amd nin yeni işlemcilerini araştırıp alabilirsin intele fark atanlar var

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
amd son zamanlarda yeni çıkardığı işlemcilerle intelden perfomans konusunda çok daha iyi ama ısınma/sağlamlık mevzusuna gelince intel daha sağlam ben intel kullanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
oyun için amd iş için intel öneririm

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
zaten iki işlemcininde soğutması yeterli değil tabi ama amd tercih etmelisin intel geride kaldı artık hemde F/P bakımından kesinlikle amd

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
AMD son zamanlarda baya atağa geçti güzel işler yapıyorlar intel kullanmama rağmen yeni bir masaüstü pc alıcam AMD düşünmeye başladım

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bu konuda kesinlikle İntel çünkü amd işlemciler bir yerden sonra sorun yaşatabiliyor fiyat olarak piyasada ne kadar düşük olsada sonrasında sorun yaşatabiliyor ekran kartıyla darboğaz sorunu yaşatıyor bu sorun son zamanlarda çözdüklerini söylüyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum
Post automatically merged:

uzun süredir amd kullanıcısıyım güzel performans veriyor kalite vb. olarak da öneririm
memnun musun cidden

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
athlon muydu neydı cıktıgından berı amd kullanıyorum. 20 yıldır neredeyse. hiç şaşırtmadı tavsiye ederim.

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
AMD son zamanlarda intel'e fark atıyor ve hız aşırtma konusunda daha sağlam intel daha geriden takip ediyor fakat fiyatların ben sitelerden sitelere değişken olduğuna inanıyorum intel'de aynı performansı sunan uygun sistemlere de rastladım. Fakat bütçen 20K bandındaysa öyle inanılmaz farklar olmayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...