Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyun için AMD çünkü performansı daha iyi ofis için Intel uzun süre dayanır. Ama ben her türlü Intel'i tercih ediyorum. Sağlam olsun kafam rahat olsun biraz daha pahalı olsun kafasındayım. AMD'ye güvenmem
amd son zamanlarda yeni çıkardığı işlemcilerle intelden perfomans konusunda çok daha iyi ama ısınma/sağlamlık mevzusuna gelince intel daha sağlam ben intel kullanıyorum
bu konuda kesinlikle İntel çünkü amd işlemciler bir yerden sonra sorun yaşatabiliyor fiyat olarak piyasada ne kadar düşük olsada sonrasında sorun yaşatabiliyor ekran kartıyla darboğaz sorunu yaşatıyor bu sorun son zamanlarda çözdüklerini söylüyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum
AMD son zamanlarda intel'e fark atıyor ve hız aşırtma konusunda daha sağlam intel daha geriden takip ediyor fakat fiyatların ben sitelerden sitelere değişken olduğuna inanıyorum intel'de aynı performansı sunan uygun sistemlere de rastladım. Fakat bütçen 20K bandındaysa öyle inanılmaz farklar olmayacaktır.