AMD mi Nvidia mı?

Deneyimlerinize göre sizce hangisi?

• AMD

Oy: 8 34.8%
  • NVIDIA

Oy: 15 65.2%

• Kullanılan toplam oy
    23
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Evet kızlar size merak ettiğim bir soru sormak istiyorum.
Malum AMD her zaman fiyat / performans ile karşımıza çıkıyor.
NVIDIA ise bilader sen parayı bas biz gerisini hallederiz kafasında.

Sizin deneyimlerinize göre tabi kayda değer bir deneyiminiz varsa ( 2 tane kelepir ekran kartı kullanmışl arkadaşlar çok yorum fikir paylaşmazsa hoş olur yanlış anlamayın yadırgayıp örselemiyoruz objektif olması açısından ) sizce paranın hakkını fiyat / performans olarak kim veriyor? bu karşlılaştırmada lütfen kartların ömür / ısınma / bakım ve işletme giderleri ayrıca oyunlar tarafından genel desteğide göz önüne alarak deneyimlerinizi paylaşın.

Bir tekniker olarak cpuda amd ehhh işte diyorum sebebi ömürsüzlük performansta tabiki iyiler ama ekran kartı bakın orda son 5 yıldır işin içine ettiler ofisimize gelen bozuk ekran kartları %90 amd odaklı. max ömrü 3-5 yıl arası olan bu amd yi fiyat performansta biz tecrübelerimiz nedeni ile sınıf dışı buluyoruz neden? ülkemiz de kullan at değil kullan - sat var e bu devirdede para ediyor bu meret amd elinde patliyor . 2-3 yılda bir upgrade ediyorsaniz okey ama 3 yılı geçen kullanımlarda babalar gibi NVIDA bir tekniker olarak görüşüm budur.

Sizin deneyimleriniz neler bu konuda?

Üye
9 HİZMET YILI
kanka ben amd kullanıyorum pc çok da iyi değil 8-10 senelik birşey ama diyorum ki nvidia olsaymış daha iyi olurdu daha çok özelliği var çünkü

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
işlemci kısmında iyide ekran kartında gercekten yazılımsal olarak çöp

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ben Nvidia kullanmış biri olarak AMD'ye geçtikten sonra bilgisayar kullandığımı anlamaya başladım. Tabii görecelidir, yaptığın işe göre değişir.

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Amd abi bütün sistemim amd üzerine kurulu 1 yıl önce 2900 Tlye topladığım amd ryzen 5 2600x ve amd rx 570 işlemci ve ekran kartımla hiç sıkıntı yaşanmadan ilerliyoruz. Oyun mu yazılım mı her ikisini birlikte aç ufak donma yok xd

☾☆ ~ ☾☆
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
NVIDİA parayı bas al knk her zaman nvıdia kullan ben hiç pişman değilim ekran kartı olsun vs.

Bum Be RedZz
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
İşlemci olarak amd tercih ederim ama ekran kartı için aynı şeyi söyleyemem rtx konusunda hala geri dlss rakibi olabilcek fsr yi yeni çıkardı o yüzden 2 türlü de geri kalıyo

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kanka Kesinlikle NVIDIA yani oldum olalı NVIDIA kullandım öyle devam ediyorum tavsiyem o yöndedir

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
İşlemci olarak Amd ancak ekran kartı olarak fiyat performans açısından değerlendirdiğimizde elbette nvidia

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Nvidia her zaman iyidir bro düşük oyuncu modellerini de alsan etkisini görüceksin.

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
AMD Better because some GPUs cost more then Nvidia best GPUs cheak in the market The Spahhire Ones

MualliM
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Uzun sure amd FX8300 kullandım. Sonra i7 6700k ya geçtim. Bisikletten bugattiye geçmiş gibi hissettim. Fakat bu intel iyi anlamına gelmesin. Zamanına uygun şekilde paran varsa ve teknolojiyi takip edebilirsen bazı dönemler AMD öne geçer bazı dönemler İNTEL öne geçer. Bazı oyunlar AMD ye uygundur AMD altyapısıyla daha stabil ve performanslı çalışır bazıları İNTEL le.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ikisini de kullandım ama kesinlikle Nvidia

Tan
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
işlemci Amd ekran kartı Nvidia, bugüne kadar Amd ekran kartı kullanıp Nvidia çöp diyen birini görmedim ama aksi çok fazla var.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Kesinlikle NVDIA daha kalitelir, 1. sebep olarak fiyatı yüksek olmasına rağmen en iyi oyun vesaire performansını Nvdia karşılıyor. En basitinden ekran kartının kendi içinden video çekmesi, geriye dönük kayıt alabilmesi gibi özellikleri var. (Biraz daha araştırma yaparsanız daha fazla şey de öğrenebilirsiniz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...