Uzman Üye
merhaba butceme uygun olarak bır ekran kartı almak ıstyorum ıkı ekran kartı arasında kararsız kaldım sızce hangısınden daha cok performans alırım..lutfen bılen arkadaslar cevaplasın tesekkurler
nvidayı öneririm oyunlarda renk ayarı yaparsın çok kötüde değil satenmerhaba butceme uygun olarak bır ekran kartı almak ıstyorum ıkı ekran kartı arasında kararsız kaldım sızce hangısınden daha cok performans alırım..lutfen bılen arkadaslar cevaplasın tesekkurler
bence gtx 1050 timerhaba butceme uygun olarak bır ekran kartı almak ıstyorum ıkı ekran kartı arasında kararsız kaldım sızce hangısınden daha cok performans alırım..lutfen bılen arkadaslar cevaplasın tesekkurler
kankla ıslemcu i7 encı nesıl 2ncı el olacakbütçeye uygundan ziyade işlemcini psu nu belirt ki uygun ekran kartini belirtelim ki sıfırmı 2. elmi lacaksin yok sadece hangisi diyorsan 1050 ti al 1 tık önde 380 den hemen hemen kafa kafaya
1050ti yi al geç ozaman darboğaz vs yaşamasssin 4 + 4 se işlemcin psu da watın yuksekse daha üst bi karta bak derim rx 580 gibi gibikankla ıslemcu i7 encı nesıl 2ncı el olacak