Çözüldü Amd Radeon Software Hata Veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
10 gün öncesine kadar çalısan uygulama artık böyle diyo 1 hafta oldu daha düzeltemedim sil yükle yapınca düzeliyo ama pc yeniden başlatınca yine aynı hatayı veriyo kalıcı çözüm lazım pls
oyunlarda 10 15 fps azalıyor sıkıntı oluyo olmayınca
1640787388126.png

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar, Çalıştır > winver komutu ile windows sürümünüzü kontrol edin eğer sürümünüz 1803-1809 ise en bu sorunu yaşamanız gayet normal windows update ile windowsunuzun sürümünü yükseltin.

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Selamlar, Çalıştır > winver komutu ile windows sürümünüzü kontrol edin eğer sürümünüz 1803-1809 ise en bu sorunu yaşamanız gayet normal windows update ile windowsunuzun sürümünü yükseltin.
Sürüm 21H2 windows 10 pro son sürüm daha 3 gün önce güncelleme geldi güncelledim

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Driveri tamamen kaldırıp sıfırdan kurmayı denediniz mi ?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
evet tamamen kaldırıp kurdum fakat yinede bilgisayarı kapayınca gidiyor
Post automatically merged:

ekran kartının driverini güncellemelisin sorun yüksek ölçüde çözülecektir
zaten dediğim şey driveri değilmi değilsede doğru olanını atarsan günceelleyeyim

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
evet tamamen kaldırıp kurdum fakat yinede bilgisayarı kapayınca gidiyor
Post automatically merged:

zaten dediğim şey driveri değilmi değilsede doğru olanını atarsan günceelleyeyim
destekle iletişime geç sorununu bildir kendileri yardımcı olacaklardır amd'nin en güncel sürümünü kontrol et eğer sürümün düşükse yükselt eğer bulamassan bu konuda tekrar destek ekibiyle iletişime geçebilirsin

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
1. Aygıt Yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcıları > AMD Ekran Kartınızı bulup özelliklere girin.
2. Özellikler > Sürücü > Sürücü Güncelleştir > Çıkan pencerede bilgisayarımdaki sürücülere göz at diyoruz.
3. "Bilgisayarımdaki kullanılabilir sürücülerin bir listesinden seçmeme izin ver" kısmını seçiyoruz.
4. Uyumlu donanımlar olarak listelenecektir. En üstteki şuan varsayılan sürücü olarak geçiyor. Onun dışında kalan sürücülerden en güncel tarihliyi seçerek sonraki diyoruz.
5. Sürücü otomatik olarak yüklenmiş oluyor. Hatayı tekrar test edebilirsiniz, daha öncesinde problemi böyle çözüş bir kullanıcı eğer burda probleminizi çözmez ise
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
amd topluluğundan yardım alabilirsiniz.

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
dediklerinizi yaptım olmadı bende görev yoneticisinden amd ile başlayan herşeyı kapadım softwareyide sildim.
bilgisayardan ses gelmiyo artık kulaklıga felan yeniden başalttım hala gelmiyo galiba iyice batırdım bilgisayarı ses felan hiç bişey gelmiyor şuan

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
güncel degildir bence aynısını bende yaşadım amd-catalyst-15.7.1-win10-64bit bunu kurmaya calıştım buna benzer bi hatta vermemişti

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ddu ile driveri sil siteden beta yada onaylanmamış değil onaylanmış sürücülerden birisini indir

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bende aynı hatayı alıyordum ddu ile sürücüleri kaldırıp imzalı sürümü indirdim sıkıntı düzelmişti denemeni tavsiye ederim

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...