Uzman Üye
Sürüm 21H2 windows 10 pro son sürüm daha 3 gün önce güncelleme geldi güncelledimSelamlar, Çalıştır > winver komutu ile windows sürümünüzü kontrol edin eğer sürümünüz 1803-1809 ise en bu sorunu yaşamanız gayet normal windows update ile windowsunuzun sürümünü yükseltin.
Driveri tamamen kaldırıp sıfırdan kurmayı denediniz mi ?Sürüm 21H2 windows 10 pro son sürüm daha 3 gün önce güncelleme geldi güncelledim
evet tamamen kaldırıp kurdum fakat yinede bilgisayarı kapayınca gidiyorDriveri tamamen kaldırıp sıfırdan kurmayı denediniz mi ?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
zaten dediğim şey driveri değilmi değilsede doğru olanını atarsan günceelleyeyimekran kartının driverini güncellemelisin sorun yüksek ölçüde çözülecektir
destekle iletişime geç sorununu bildir kendileri yardımcı olacaklardır amd'nin en güncel sürümünü kontrol et eğer sürümün düşükse yükselt eğer bulamassan bu konuda tekrar destek ekibiyle iletişime geçebilirsinevet tamamen kaldırıp kurdum fakat yinede bilgisayarı kapayınca gidiyor
Post automatically merged:
zaten dediğim şey driveri değilmi değilsede doğru olanını atarsan günceelleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?