Çözüldü AMD Software'in video kaydetme özelliği düzgün çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
RX570 ekran kartım var ve üç yıldır falan kullanıyorum. Performans açısından sorunu yok, kart güzel fakat AMD'nin video kaydetme özelliğiyle alakalı sorun yaşıyorum, sorunum şu şekildedir:

Oyun oynamaya başlamadan veya oyun oynadığım sırada atadığım tuşla video kaydetmeye başlıyorum AMD uygulaması üzerinden ve bu çektiğim videolarda bazen ses var, video gayet kaliteli olması gerektiği gibi oluyor ama bazı zamanlar ses yok, video normal. Bazı zamanlarda da ses kayıyor, bazı zamanlarda da video doğrudan çöp olarak hiç açılmıyor. Video çektiğim sırada oyun değiştiriyorum. Mesela Valorant'ta video çekmeye başladıysam kaydı RDR2'de bitiriyorum, bunun bir sorun olmaması gerekiyor.

Çünkü bazen sıkıntısız çalışmakta yine ses ve kalite olması gerektiği gibi ama bazen ise ses yok, video açılmıyor. Bu tarz sorunlarla uğraşıyorum, sorunumla alakalı bir çözüm de bulamadım. Ekstra uygulama kullanmak istemiyorum kayıt için ama sonum başka kayıt uygulamalarıyla bitecek gibi duruyor. Eğer sorunu daha önce yaşamış olan ve çözümünü bilen varsa da yardım etsin.

1675299248926.png

1675299290547.png
1675299296819.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
hocam amd driverından video alınmıyor bendede rx570 red devil serisi var genel olarak amd drıverı sıkıntısı çok oluyor oyzüden obs yada streamlabs yükleyip devam etmeniz en iyi seçenek bence
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kanka uygulamanın kronik sorunu veya kartın tam bilmiyorum aynı kart var youtube'da içerik üretiyordum bir zamanlar bitrate fullde olmasına rağmen pikselleşme vesaire oluyordu

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Amd nin driverıyla alakalı bir sorun bu tamamen farklı video kaydedici kullanarak yapıyordum ben. Bende de Rx 580 vardı zamanında aynı durum mevcuttu.

Roket
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Benimde rx580 kartım var onunla video çekiyordum 5 10 dk sonra siyah ekran geliyordu ve ses yok oluyordu. Sanırım program kaynaklı bir sorun var kart gayet iyi çalışıyor.

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam amd driverından video alınmıyor bendede rx570 red devil serisi var genel olarak amd drıverı sıkıntısı çok oluyor oyzüden obs yada streamlabs yükleyip devam etmeniz en iyi seçenek bence

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...