Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
:yazı:

AMD'nin önümüzdeki yıl 2021 ve 2022 Yılı İçerisinde tanıtacagı söylenen Apu Modelleri ortaya çıktı. Görünüşe bakarsak önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek modeller için Vega 7 iGPU ya daha çok agırlık verilecek. 2022 Yılında ise AMD'Nin Navi2'li APU Modellerinin Yaygınlaşması Bekleniyor. Son dönemlerde İşlemci sektöründe AMD'Nin ön plana çıktıgı biliniyor. Sızıntıları Ünlü Twitter kullanıcısı @_rogame, 2021 2022 yıllarında piyasaya sürülebilecek olan APU'Ları paylaştı. Kaynağa Göre AMD'nin önümüzdeki yıllarda Tanılacak olan APU'Ların Zen3 mimarili Apu'larında Cezanne kod adını kullanacağını Söyleniyor. Diger yandan ise iGPU ise Vega 7 İle sınırlı kalacak gibi görünüyor Bu noktada ise Şirketin 6 nm teknolojisiyle geliştirilen Rembrandt'ı 2022 Yılına girdigimizde Zen3+ mimarisi ve Navi2 iGPU ile piyasaya çıkartması bekleniyor. Sızıntılarda daha önce hiç duyulmamış Bir kaç tane Kod adlarından bahsediliyor. Resimler kısmında Detayları göreceksiniz.

:resim:

Screenshot_1.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Şuan Vega 11 kullanıyorum memnunum. AMD APU işlemciler ile bana göre intel'in çok çok önüne geçiyor.

Üye
5 HİZMET YILI
AMD Apu's işlemciler bana göre intel'in baya önünde ben 2 senedir amd işlemci kullanıyorum sorun'a rastlamadım

Üye
5 HİZMET YILI
amd işlemciler fiyat perfonmans birlikteliğinde herzaman tercihimdir .

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bızı bılgılendırdın ıcın tesekurler abı bılmıyordum sayende ogrendım

Gamer
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
AMD şu ana kadar hem ekran kartı olarak hem işlemci olarak çok güzel şeyler başardı
Fiyat/P önüne geçilmiyor

WoW Dev
Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
amd dolu dolu geliyor aga işlemcide lider vaziyete geldiler gpuda 'da aynısı olursa tadından yenmez.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Amd Apu işlemciler kesinlikle çok iyi işler başarıyor. Intel in önüne geçiyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...