amd oyun işlemcisi de yapmıyor mu?Ryzen 5 2600 var gayet memnunum :d edit vs için gayet uyumlu işlemci. İntel genellikle oyunlara ağırlık veriyor.
Yapmıyor demedim ki zaten; yapıyor ve o bakımdan da gayet memnunum ama asıl demek istediğim şu ki: Amd her türlü bakımdan işe yarıyor. Edit-video montajları olsun, oyun olsun vs. hertürlü iş için uygunamd oyun işlemcisi de yapmıyor mu?
He tamam ben yanlış anladım kusura bakmaYapmıyor demedim ki zaten; yapıyor ve o bakımdan da gayet memnunum ama asıl demek istediğim şu ki: Amd her türlü bakımdan işe yarıyor. Edit-video montajları olsun, oyun olsun vs. hertürlü iş için uygunAma İntel genellikle oyunlara ağırlık veriyor. Kötü de değil tabii. Sorsan iyi mi diye, iyi tabi. Ama Amd işlemcisini şahsen ön planda tutar ve onu seçerim.
Estağfurullah sorun yokHe tamam ben yanlış anladım kusura bakma![]()
Tam tersi amd oyunlara önem verıyor.Ryzen 5 2600 var gayet memnunum :d edit vs için gayet uyumlu işlemci. İntel genellikle oyunlara ağırlık veriyor.
Amd her türlü kullanım için önem veriyor. Ama emin ol İntel oyunlara daha ağırlık veriyor.Tam tersi amd oyunlara önem verıyor.
Ama önde tartısmaya kapalı. (Fiyatı baz alındığında )Amd her türlü kullanım için önem veriyor. Ama emin ol İntel oyunlara daha ağırlık veriyor.
Her şey fiyatına göre değil işte :') verdiği performansa bağlı. Her neyse herkes kendi bildiğini savunur. Amd kullanan birisi olarak söylüyorum: Ben gayet memnunum. İntel markasını savunup daha iyi bulman da senin düşüncen. O yüzden düşüncene karışamam. İyi akşamlar.Ama önde tartısmaya kapalı. (Fiyatı baz alındığında )
O zaman son çıkan işlemcikere bakabılırsın. Fiyat bazında bazında aralarında dağlar kadar fark var ama milim fark performans farkı ? Hangisini kullanmak mantıklıHer şey fiyatına göre değil işte :') verdiği performansa bağlı. Her neyse herkes kendi bildiğini savunur. Amd kullanan birisi olarak söylüyorum: Ben gayet memnunum. İntel markasını savunup daha iyi bulman da senin düşüncen. O yüzden düşüncene karışamam. İyi akşamlar.