Amerika'da yaşayan birisi Amazon Türkiye'den ürün alabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bu işi TR üzerinden yapmak pek mantıklı olmaz hocam, yurt dışı tedarik ve satıcı bulmalısınız ve ek olarak 2-3 farklı ücretli yazılımlar var bu işler için. Onlar olmadan kervan yürümüyor.
Bro ben şimdi Amerika'dayım diyelim. Amazon Türkiye'den bir şey alabilir miyim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
◘◘◘ Legend ◘◘◘
Ultra Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kısa cevap evet. Yapabilirsin. Ancak bu, her öğenin dünyanın herhangi bir yerine gidebileceği anlamına gelmez - istediğiniz öğenin bulunduğunuz yere gönderilmeye hazır olduğunun garantisi yoktur.

Yapılacak en iyi şey, öğenin kendisini kontrol etmektir. Sayfasında, "Stokta" veya "Stokta Yok" yazan yerin yanında, bulunduğunuz yere gönderilip gönderilmediğini belirten bir not olacaktır. Amazon'un nerede olduğunuzu bilmesi için önce oturum açtığınızdan emin olun.

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Kısa cevap evet. Yapabilirsin. Ancak bu, her öğenin dünyanın herhangi bir yerine gidebileceği anlamına gelmez - istediğiniz öğenin bulunduğunuz yere gönderilmeye hazır olduğunun garantisi yoktur.

Yapılacak en iyi şey, öğenin kendisini kontrol etmektir. Sayfasında, "Stokta" veya "Stokta Yok" yazan yerin yanında, bulunduğunuz yere gönderilip gönderilmediğini belirten bir not olacaktır. Amazon'un nerede olduğunuzu bilmesi için önce oturum açtığınızdan emin olun.
aynen oturum açmayınca sıkıntılar yaşanıyor nadirende olsa

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Türkiye üzerinden yurtdışı depolarından ürünler alabildiğine göre Almanya'dan da Türkiye'den alabilirsin.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
amerikadan türkiyeye geliyorsa türkiyeden orayada gider yani

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
alabilirsin ama çok uzun sürede gelir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Alır ben japonyadan ekran kartı aldım tek kötü olayları peşin ödemek zorundasın türkiye ile hiç alakan yoksa japonyadan aldım ekran kartı iade edemem ve peşin ödemek zorundasın ben bunları yaşadım

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Amerikadan ürün getirttince garantisinde problem yaşanıyor mu

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ürünü almadan önce satıcıyla iletişime geçmeni tavsiye ederim. Mantıken evet ama her ürün her ülkeye gönderilemiyor olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...