Amidewin Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
arkadaşlar valo da hwid ban yedim herkes amidewin ile çözmeye çalışmış deneyim dedim böyle bir hata veriyor bilgisayarıma format attım bios güncelledim şimdi bu yöntemi deneyecektim Msi anakarta sahibim lütfen birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim bayadır uğraşıyorum

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
arkadaşlar valo da hwid ban yedim herkes amidewin ile çözmeye çalışmış deneyim dedim böyle bir hata veriyor bilgisayarıma format attım bios güncelledim şimdi bu yöntemi deneyecektim Msi anakarta sahibim lütfen birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim bayadır uğraşıyorum
aldığın hatayı söyler misin reis fotoğraf falan yüklediysen gelmemiş

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
aldığın hatayı söyler misin reis fotoğraf falan yüklediysen gelmemiş
çok haklısın ss aldım paylaşmayı unttum atıyorum şimdi
Post automatically merged:

Adsız.png

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
çok haklısın ss aldım paylaşmayı unttum atıyorum şimdi

Ekli dosyayı görüntüle 90100
hocam bu yaygın bir hata bende msi kullanıyorum maalesef çözümüne denk gelmedim galiba çözümü yok ama çalıştırmak genede iş yapıyor bazı sistemsel dosyalar değişiyor ban kaldırmak için win10 öneririm bu arada win11 de msi ile kaldıramadım ben sende kaldıramadıysan elimden geldiğince yardımcı olurum

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hocam bu yaygın bir hata bende msi kullanıyorum maalesef çözümüne denk gelmedim galiba çözümü yok ama çalıştırmak genede iş yapıyor bazı sistemsel dosyalar değişiyor ban kaldırmak için win10 öneririm bu arada win11 de msi ile kaldıramadım ben sende kaldıramadıysan elimden geldiğince yardımcı olurum
çok sevinirim hocam, bende windows 10 1909 vardı şimdi 11 e geçtim izlediğim videolarda windows 10 kullanıyorsanız 11 e geçein,11 kullanıyorsanız 10 geçin dedikleri için 11 e geçtim daha valorantı yüklemedim ama şidmi yükleyip deneyeeceğim denemden önce başka bir tavsiyen var ise çok sevinirim

reis istersen dc ekle amıdewin otomatiği var vereyim.
olur hocam alabilir miyim dc ni

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
çok sevinirim hocam, bende windows 10 1909 vardı şimdi 11 e geçtim izlediğim videolarda windows 10 kullanıyorsanız 11 e geçein,11 kullanıyorsanız 10 geçin dedikleri için 11 e geçtim daha valorantı yüklemedim ama şidmi yükleyip deneyeeceğim denemden önce başka bir tavsiyen var ise çok sevinirim

olur hocam alabilir miyim dc ni
freeak2#7579

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum dc salarsan sana çalışandan vereyim

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
hocam işe yaramıyor galiba bende hwid ban yemiştim adamın birini buldum bağlanıp manuel bişeyler yaptı oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...