12 Eki 2020 #1 loner L Onaylı Üye Katılım 13 Şub 2017 Mesajlar 53 Tepki puanı 5 Ödüller 8 Yaş 28 9 HİZMET YILI loaderi bir güzel açıyorum ardından among us ve hack centerdan da açıyorum ama yükleme ekranında loader kapanıyor tekrar açmamı istiyor tekrar açıyorum bu sefer yine kapanıyor
loaderi bir güzel açıyorum ardından among us ve hack centerdan da açıyorum ama yükleme ekranında loader kapanıyor tekrar açmamı istiyor tekrar açıyorum bu sefer yine kapanıyor
Çözüm M M mstf06 12 Eki 2020 Bana ilk denediğimde 2 kere oldu çözüm sanırım among us ı yönetici olarak başlatmak bir denemedi öneririm
Bana ilk denediğimde 2 kere oldu çözüm sanırım among us ı yönetici olarak başlatmak bir denemedi öneririm
12 Eki 2020 #2 mstf06 M Üye Katılım 12 Eki 2020 Mesajlar 39 Çözümler 1 Tepki puanı 0 Yaş 38 5 HİZMET YILI Bana ilk denediğimde 2 kere oldu çözüm sanırım among us ı yönetici olarak başlatmak bir denemedi öneririm Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Bana ilk denediğimde 2 kere oldu çözüm sanırım among us ı yönetici olarak başlatmak bir denemedi öneririm