Çözüldü Among Us unity crash veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar among us oyununda unity crash hatası alıyorum hileyi açıyorum oyuna giriyorum ve bir among us resmi verip unity crash yazıyor ve oyun kendini kapatıyor. Galiba insanlarda çalışıyor oyun yada sadece bende mi olmuyor? Among us sil yükle yaptım, %temp% dosyasını sildim tekrar denedim, temp dosyasını sildim tekrar denedim, MemoryUI dosyasını sildim yükledim, windows güvenliği tamamen kapattım, bazı linkler atmışlar onları yükledim yönetici olarakda çalıştırdım her yolu denedim ancak hile hala çalışmıyor. Bu sadece bende olan bir sorun mu yoksa herkeste mi oluyor?

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Windows versiyonun ne acaba, Çalıştır (Windows+R) kısmında "winver" yazarak öğrenebilirsiniz. Ekran görüntüsü olarak eklerseniz sevinirim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Windows versiyonun ne acaba, Çalıştır (Windows+R) kısmında "winver" yazarak öğrenebilirsiniz. Ekran görüntüsü olarak eklerseniz sevinirim.
Windows 10 pro
Post automatically merged:

Evet güncel
Post automatically merged:

güncellemelerini yaptın mı ? bide dosyaları doğrularsan düzelebilir bi bak istersen
Denedim şimdi olmadı

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...