Amumu Otomatik W Kapatma Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sc ile amumu oynarken w menzilinde objektif yoksa otomatik kapatıyor kendini bunun yüzünden kite atamıyorum orman yaratıklarına biraz menzilden çıktığım zaman hemen kapatıyor 1 saniye kayıp her seferinde hadi orman canavarlarını geçtim asıl fight atarken sorun çünkü adam w menzilinden çıktı mı w yü kapatıyor halbuki adam geri geliyor tekrar savaşmaya bunu nasıl kapatabilirim amumunun ayarlarında bunu kapatma seçeneği göremedim lütfen bunu kapatamıyorsun demeyin amumu çok istiyom oynamak sırf bu yüzden beni tilt ediyor

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bu sorunu elle kapatıp açarak çözebilirsin reis

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
kendin aç kapa yaparak kullanabilirsin w ü

ValoSoftware
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
kardeşim öncelikle shift tuşuna basıyorsun solda çıkan menüde en altta amumu yazan yere gelince sag küçük pencere açılıyor
en altta misc yazar orda auto w seçeneği işaretlidir onu kaldırırsan eğer sen kapatmadığın sürece kapanmaz

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sc de en alt kısımda amumu yazar karekterin ismi orada combo var oradan kapatabilirsin veya açabilirsin ama oradan olduğunu biliyorum karekterin komboları orada mevcut

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bu sorunu elle kapatıp açarak çözebilirsin reis
kendin aç kapa yaparak kullanabilirsin w ü
kardeşim öncelikle shift tuşuna basıyorsun solda çıkan menüde en altta amumu yazan yere gelince sag küçük pencere açılıyor
en altta misc yazar orda auto w seçeneği işaretlidir onu kaldırırsan eğer sen kapatmadığın sürece kapanmaz
Sc de en alt kısımda amumu yazar karekterin ismi orada combo var oradan kapatabilirsin veya açabilirsin ama oradan olduğunu biliyorum karekterin komboları orada mevcut
Tam anlatamadım ayarlardan bütün w lüleri kapattım kendim kullanıyorum zaten gene menzilden çıkınca kapatıyor otomatik kendisini ayrıca auto w diye bir seçenek yok ayarlarda hatta Misc ayarı bile yok

ValoSoftware
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Tam anlatamadım ayarlardan bütün w lüleri kapattım kendim kullanıyorum zaten gene menzilden çıkınca kapatıyor otomatik kendisini ayrıca auto w diye bir seçenek yok ayarlarda hatta Misc ayarı bile yok
evet eskiden kapatılabiliyordu ama değişmiş galiba bende denedim malesef kapatılmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
w yi otomatik kullanmasını kapatmayı dene kanka

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
w menzilinde kimse yokken kapatması kite atmana mani değil ki w açık olsada zaten hasar vereceği bir şey yok, zaten amumu ile ormana kite atmana gerek btw

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bu sorun kartus'da var oto e açıp kapatıyor deli oluyorum ayarıda yok.

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
combo bölümünde ve hasar yazıyor orada 2 sinde de w kapa

Aeglos
Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
shift tuşuna bastıktan sonra solda çıkan menüde en altta amumu yazan yere gelmelisin sağda küçük pencere açılıyor
en altta misc yaziyor ve orda auto w seçeneği işaretlidir büyük ihtimalle onu kapatırsan düzelir büyük ihtimal

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
shift tuşuna bastıktan sonra solda çıkan menüde en altta amumu yazan yere gelmelisin sağda küçük pencere açılıyor
en altta misc yaziyor ve orda auto w seçeneği işaretlidir büyük ihtimalle onu kapatırsan düzelir büyük ihtimal
yukarıyı okumadın mı misc bölümü yok kaldırmışlar
combo bölümünde ve hasar yazıyor orada 2 sinde de w kapa
anlamadım W lü her şeyi kapattım zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...