Uzman Üye
bu sorunu elle kapatıp açarak çözebilirsin reis
kendin aç kapa yaparak kullanabilirsin w ü
kardeşim öncelikle shift tuşuna basıyorsun solda çıkan menüde en altta amumu yazan yere gelince sag küçük pencere açılıyor
en altta misc yazar orda auto w seçeneği işaretlidir onu kaldırırsan eğer sen kapatmadığın sürece kapanmaz
Tam anlatamadım ayarlardan bütün w lüleri kapattım kendim kullanıyorum zaten gene menzilden çıkınca kapatıyor otomatik kendisini ayrıca auto w diye bir seçenek yok ayarlarda hatta Misc ayarı bile yokSc de en alt kısımda amumu yazar karekterin ismi orada combo var oradan kapatabilirsin veya açabilirsin ama oradan olduğunu biliyorum karekterin komboları orada mevcut
evet eskiden kapatılabiliyordu ama değişmiş galiba bende denedim malesef kapatılmıyorTam anlatamadım ayarlardan bütün w lüleri kapattım kendim kullanıyorum zaten gene menzilden çıkınca kapatıyor otomatik kendisini ayrıca auto w diye bir seçenek yok ayarlarda hatta Misc ayarı bile yok
gerek var kanka kite a emin olw menzilinde kimse yokken kapatması kite atmana mani değil ki w açık olsada zaten hasar vereceği bir şey yok, zaten amumu ile ormana kite atmana gerek btw
yukarıyı okumadın mı misc bölümü yok kaldırmışlarshift tuşuna bastıktan sonra solda çıkan menüde en altta amumu yazan yere gelmelisin sağda küçük pencere açılıyor
en altta misc yaziyor ve orda auto w seçeneği işaretlidir büyük ihtimalle onu kapatırsan düzelir büyük ihtimal
anlamadım W lü her şeyi kapattım zatencombo bölümünde ve hasar yazıyor orada 2 sinde de w kapa
Anladım.Kusura bakma görmedim o zaman elle manuel kapatıcaksın Ç:dyukarıyı okumadın mı misc bölümü yok kaldırmışlar
anlamadım W lü her şeyi kapattım zaten
Manuel kanka yaTam anlatamadım ayarlardan bütün w lüleri kapattım kendim kullanıyorum zaten gene menzilden çıkınca kapatıyor otomatik kendisini ayrıca auto w diye bir seçenek yok ayarlarda hatta Misc ayarı bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?