Bu arada dostum lol sc hilesini kullanıp nasıl banlanmıyorsun aslında bende banlanmadım ama bir kere denedim en son 3 ay önce hesap hala banlanmadı kaç aydan beridir kullanıyorsunyukarıyı okumadın mı misc bölümü yok kaldırmışlar
anlamadım W lü her şeyi kapattım zaten
ban yemiyorsun bende 3 aydır flan kullanıyorum mainde oynuyorum ve ban yemedim halaBu arada dostum lol sc hilesini kullanıp nasıl banlanmıyorsun aslında bende banlanmadım ama bir kere denedim en son 3 ay önce hesap hala banlanmadı kaç aydan beridir kullanıyorsun
knk sıfırla deneSc ile amumu oynarken w menzilinde objektif yoksa otomatik kapatıyor kendini bunun yüzünden kite atamıyorum orman yaratıklarına biraz menzilden çıktığım zaman hemen kapatıyor 1 saniye kayıp her seferinde hadi orman canavarlarını geçtim asıl fight atarken sorun çünkü adam w menzilinden çıktı mı w yü kapatıyor halbuki adam geri geliyor tekrar savaşmaya bunu nasıl kapatabilirim amumunun ayarlarında bunu kapatma seçeneği göremedim lütfen bunu kapatamıyorsun demeyin amumu çok istiyom oynamak sırf bu yüzden beni tilt ediyor
aga kartus gayet iyi calısıyor vallaBu sorun kartus'da var oto e açıp kapatıyor deli oluyorum ayarıda yok.
ayarlarını değiştir knk bende de aynı sorun vardı farklı ayarlara geçince düzeldiSc ile amumu oynarken w menzilinde objektif yoksa otomatik kapatıyor kendini bunun yüzünden kite atamıyorum orman yaratıklarına biraz menzilden çıktığım zaman hemen kapatıyor 1 saniye kayıp her seferinde hadi orman canavarlarını geçtim asıl fight atarken sorun çünkü adam w menzilinden çıktı mı w yü kapatıyor halbuki adam geri geliyor tekrar savaşmaya bunu nasıl kapatabilirim amumunun ayarlarında bunu kapatma seçeneği göremedim lütfen bunu kapatamıyorsun demeyin amumu çok istiyom oynamak sırf bu yüzden beni tilt ediyor
bende çok tempo kaybediyordum, bıraktm artkSc ile amumu oynarken w menzilinde objektif yoksa otomatik kapatıyor kendini bunun yüzünden kite atamıyorum orman yaratıklarına biraz menzilden çıktığım zaman hemen kapatıyor 1 saniye kayıp her seferinde hadi orman canavarlarını geçtim asıl fight atarken sorun çünkü adam w menzilinden çıktı mı w yü kapatıyor halbuki adam geri geliyor tekrar savaşmaya bunu nasıl kapatabilirim amumunun ayarlarında bunu kapatma seçeneği göremedim lütfen bunu kapatamıyorsun demeyin amumu çok istiyom oynamak sırf bu yüzden beni tilt ediyor
alt+w tuş kombinasyonunu dener misin ?Sc ile amumu oynarken w menzilinde objektif yoksa otomatik kapatıyor kendini bunun yüzünden kite atamıyorum orman yaratıklarına biraz menzilden çıktığım zaman hemen kapatıyor 1 saniye kayıp her seferinde hadi orman canavarlarını geçtim asıl fight atarken sorun çünkü adam w menzilinden çıktı mı w yü kapatıyor halbuki adam geri geliyor tekrar savaşmaya bunu nasıl kapatabilirim amumunun ayarlarında bunu kapatma seçeneği göremedim lütfen bunu kapatamıyorsun demeyin amumu çok istiyom oynamak sırf bu yüzden beni tilt ediyor
kanka w skilini kendin açıp kapatmayı denedin mi hiçSc ile amumu oynarken w menzilinde objektif yoksa otomatik kapatıyor kendini bunun yüzünden kite atamıyorum orman yaratıklarına biraz menzilden çıktığım zaman hemen kapatıyor 1 saniye kayıp her seferinde hadi orman canavarlarını geçtim asıl fight atarken sorun çünkü adam w menzilinden çıktı mı w yü kapatıyor halbuki adam geri geliyor tekrar savaşmaya bunu nasıl kapatabilirim amumunun ayarlarında bunu kapatma seçeneği göremedim lütfen bunu kapatamıyorsun demeyin amumu çok istiyom oynamak sırf bu yüzden beni tilt ediyor
bende yapamıyorum artık eskisi gibi değilSc ile amumu oynarken w menzilinde objektif yoksa otomatik kapatıyor kendini bunun yüzünden kite atamıyorum orman yaratıklarına biraz menzilden çıktığım zaman hemen kapatıyor 1 saniye kayıp her seferinde hadi orman canavarlarını geçtim asıl fight atarken sorun çünkü adam w menzilinden çıktı mı w yü kapatıyor halbuki adam geri geliyor tekrar savaşmaya bunu nasıl kapatabilirim amumunun ayarlarında bunu kapatma seçeneği göremedim lütfen bunu kapatamıyorsun demeyin amumu çok istiyom oynamak sırf bu yüzden beni tilt ediyor
Mana Sorunu ile Alakalı Olabilir. Birde Oto Bİr Ayardır MuhtemelenSc ile amumu oynarken w menzilinde objektif yoksa otomatik kapatıyor kendini bunun yüzünden kite atamıyorum orman yaratıklarına biraz menzilden çıktığım zaman hemen kapatıyor 1 saniye kayıp her seferinde hadi orman canavarlarını geçtim asıl fight atarken sorun çünkü adam w menzilinden çıktı mı w yü kapatıyor halbuki adam geri geliyor tekrar savaşmaya bunu nasıl kapatabilirim amumunun ayarlarında bunu kapatma seçeneği göremedim lütfen bunu kapatamıyorsun demeyin amumu çok istiyom oynamak sırf bu yüzden beni tilt ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?