Çözüldü An itibariyle wsreborn ya detected oldu ya da ban wave yakalandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bugun tamı tamına 4 çar ban yedi dostlar hepsi euwde. Rage modda falan oynamadım. Birisinde belki 1 mac atmısımdır fakat girdigim 4 çar bugun ban yedi. 2 si aynı anda 2 tanesi sonra. Wsreborn detected oldu baska acıklaması yok manuel ban degil. Manuel ban olsa aynı anda ban yemezler zaten 3-4 mactan fazla atılmadı çarlarda. Dikkat edin ben yandım siz yanmayın :)

Çözüm
10 Dakikadır Westteki hesaplarımı kontrol ediyorum. 12 hesabımda halen duruyor. Botted ve Sc ile kasılmıştı hepsi.

Moderator Guncellemesi: 18 temmuzdaki banlarin sebebi scriptin detect olmasi nedeniyle değil, RIOT'un bot ile kasilmis hesaplara karsi yeni ban politikasidir.
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
10 Dakikadır Westteki hesaplarımı kontrol ediyorum. 12 hesabımda halen duruyor. Botted ve Sc ile kasılmıştı hepsi.

Moderator Guncellemesi: 18 temmuzdaki banlarin sebebi scriptin detect olmasi nedeniyle değil, RIOT'un bot ile kasilmis hesaplara karsi yeni ban politikasidir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
diğer paralı hileler patlamış t*irr falan Reborn nasıl şuann (ben ban yemedim sezon başladığnıdan beri oynuyorum)

Tamamen yeni bir şeyim kendi kurallarım var
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ben skinchanger kullaniyom o hesap bile ban yemis

Burakworld
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Benimde westte en çok oynadığım hesap ban yemiş sadece 2 tane west 4 tane tr hesap vardı onlar yakalanmamış sadece 1 hesabım banlanmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...