kanka risk e degermi pekiReport yemediğin veya ban dalgasına yakalanmadığın sürece ana hesabında bile script kullandığında ban yemezsin.5 aydır ana hesabımdayım ve ban yemedim bilgin olsun.
kanka risk e degermi pekiReport yemediğin veya ban dalgasına yakalanmadığın sürece ana hesabında bile script kullandığında ban yemezsin.5 aydır ana hesabımdayım ve ban yemedim bilgin olsun.
Şahsen script kullananların oluşturduğu discord sunucusunun yöneticisiyim.Aramızda bir adc herosunda 1.olan grandmaster abi var.3 yıldır oynuyor.Ben de 5,5 aydır oynuyorum.Tüm önlemleri,yamada ne yapılması gerektiğni,nasıl ayarlar yapılmalı vb. şeylerin tümüne hakimiz.Kimseye de ban yedirmedik herkes de şaşkın.Bunları bildiğiniz takdirde ban yemezsin risk almazsınkanka risk e degermi peki
disscord a bende gelebilirmiyimŞahsen script kullananların oluşturduğu discord sunucusunun yöneticisiyim.Aramızda bir adc herosunda 1.olan grandmaster abi var.3 yıldır oynuyor.Ben de 5,5 aydır oynuyorum.Tüm önlemleri,yamada ne yapılması gerektiğni,nasıl ayarlar yapılmalı vb. şeylerin tümüne hakimiz.Kimseye de ban yedirmedik herkes de şaşkın.Bunları bildiğiniz takdirde ban yemezsin risk almazsın![]()
Eren Başkut # 7416 discorddan ulaşdisscord a bende gelebilirmiyim
cidden mantıklı bi onaylı üye nezaman olursam deneyeceğim sağolunArkadaşlar çogu kişi bunu biliyordur ama scriptle ana hesabınızın ligini yükseltmek istiyorsanız (ban yemeden) bir arkdaşınıza ihtiyacınız var ve 1 de 30 seviye üstü hesaba arkdaşınız sizin hesabınıza giriyor sizde buldugunuz hesapla script acıp oyunu taşıyorsunuz bazı eloboost şirketleride yüksek elolarda bu yöntemi kullanıyorlar.(master ve üzeri)