Ana hesabınız ban yemeden ligini yükseltme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
arkadaşlar peki hilenin güncellenmesi hakkında bi bilginiz var mı? ne kadar daha bekleriz tahmini

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kanka risk e degermi peki
Şahsen script kullananların oluşturduğu discord sunucusunun yöneticisiyim.Aramızda bir adc herosunda 1.olan grandmaster abi var.3 yıldır oynuyor.Ben de 5,5 aydır oynuyorum.Tüm önlemleri,yamada ne yapılması gerektiğni,nasıl ayarlar yapılmalı vb. şeylerin tümüne hakimiz.Kimseye de ban yedirmedik herkes de şaşkın.Bunları bildiğiniz takdirde ban yemezsin risk almazsın ;)

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Şahsen script kullananların oluşturduğu discord sunucusunun yöneticisiyim.Aramızda bir adc herosunda 1.olan grandmaster abi var.3 yıldır oynuyor.Ben de 5,5 aydır oynuyorum.Tüm önlemleri,yamada ne yapılması gerektiğni,nasıl ayarlar yapılmalı vb. şeylerin tümüne hakimiz.Kimseye de ban yedirmedik herkes de şaşkın.Bunları bildiğiniz takdirde ban yemezsin risk almazsın ;)
disscord a bende gelebilirmiyim

Onaylı Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
iyi akıl ettin arkadaşlar çar boostlaabılırz scriptle

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
İşe yarar taktik geçmişte bugüne kadar kullanılıyor ban yediği zaman sc:godaki gibi maç silinmiyor haha

Üye
5 HİZMET YILI
Bilgi icin tesekkurler ama bu baya kolay bulunabilen bi taktik degilmi tesekkurler yinede :p.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
sc ile rank kasma mantığını anlamıyorum bir nevi boost gibi bir şey yani bu sc i kapatsan lanede farm alamayacağın rank a niye kasıyorsun yani tuhaf geliyor bana,ama rankını kasıp hesabı satacağım moruk dersen orası ayrı.

Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
bence alakası yok ya hileden replerlerse nolcak gine yicen zaten banı

Üye
5 HİZMET YILI
verdigi bilgi yararlı ama bazen farkediyorlar kareşim dikkatlı olmak lazım unutma .)))

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Neredeyse onaylanmış bir üye oluyorum ve doğru bir şekilde göreceğim :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
eloboostta mantıklı bir yöntem ama normalde bence saçma cunku oyundan zevk almak ıcın oynuyorsun lig kasmak için değil

Üye
5 HİZMET YILI
Ý tưởng khá thuyết phục nhưng phải xem xét lại

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
I dont think elo is important, i play for do happy kkkkkk the script is very good for this

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar çogu kişi bunu biliyordur ama scriptle ana hesabınızın ligini yükseltmek istiyorsanız (ban yemeden) bir arkdaşınıza ihtiyacınız var ve 1 de 30 seviye üstü hesaba arkdaşınız sizin hesabınıza giriyor sizde buldugunuz hesapla script acıp oyunu taşıyorsunuz bazı eloboost şirketleride yüksek elolarda bu yöntemi kullanıyorlar.(master ve üzeri)
cidden mantıklı bi onaylı üye nezaman olursam deneyeceğim sağolun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...