Ben de yüksek puanlı bir anadolu lisesinden mezunum,aynı şekilde derslere hiç kafam yatmamıştı ve çok sıkıcı bir lise dönemi geçirdim.Eğer gerçekten ilgin varsa meslek lisesini düşünebilirsin,insanların aklında meslek lisesi bir kalıp olarak kaldığı için herkes çok kötü zannediyor fakat meslek liselerinden mezun olup kendini geliştiren çok insan var.Ancak daha 1. sınıfmışsın,acele karar vermemeni tavsiye ederim.
Boş beleş insanlar her yerde var ama oralarda çoğunlukta tabi.Uzak durmak isteyen adam her türlü uzak durur.Ortamından dolayı okunmaz.
Boş beleş insanlar her yerde var ama oralarda çoğunlukta tabi.Uzak durmak isteyen adam her türlü uzak durur.
Tamamen katılıyorum malesef.Uzak durmak isteyen uzak durur fakat kısıtlı ortamın olur bu sefer de. En güzeli uzak durmak öyle bir ortamdan. Ayrıca yeni nesil biraz garip hayatımda bu kadar sorunlu, suça yatkın, ilerisini düşünmeden hareket eden bir nesil görmedim.
xD katılıyorum ama pişman olmaya da bilirsin yine de okulu bitirdiğinde seçim senin olacak tabi ailen sıkıntı çıkarmaz isemeslek lisesi pişmanlıktır her an bıçaklanma riskin var anadolu da kal bence
ben meslekteyim hocaya göre değişir ama dersler bence harika sınavlarda öyle mesleğe hazırlık için kitapları vs var programlama temelleri bilişim temelleri vs kolay öğrenirsinMerhaba arkadaşlar ben Mustafa lise 1(9. Sınıfım) 15 yaşındayım
Yüksek puanlı bir Anadolu lisesinde eğitim görmekteyim dersler çok sıkıcı hiç hevesim yok ek olarak okuduğum okul proje okulu Mesleki eğitime veya meslek lisesine bilişim üzerine bir dalda çalışmak için geçmeyi düşünüyorum sizce geçmeli miyim bu konuda sizinde düşüncelerinizi alma gereği duydum ne yapmalıyım ailem bu konuyu kendi kararına bıraktı biraz çaresizim aranızda geçip pişman olanlar var mı?
(Arkadaşlar kararsız olduğum için kendimi ifade edemediysem kusura bakmayın anca bu kadar anlatabildim ek olarak noktalama işaretlerine pek dikkat etmedim, saygılar.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?