20 Eyl 2019 #1 liteBoss Seçkin Üye Katılım 15 Ağu 2018 Mesajlar 377 Tepki puanı 35 Ödüller 6 7 HİZMET YILI dxiag cpuz speccy den baktım ama yazmı model fotodan ayrıntısı vardır
20 Eyl 2019 #2 Saticma S Süper Üye Katılım 16 Tem 2017 Mesajlar 1,018 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 8 8 HİZMET YILI Markalı bilgisayar kullanıyorsan (casper,acer vs.) markaların kendi ürettiği anakarttır. Yani bir markası ve modeli yok
Markalı bilgisayar kullanıyorsan (casper,acer vs.) markaların kendi ürettiği anakarttır. Yani bir markası ve modeli yok
21 Eyl 2019 Konuyu başlatan #3 liteBoss Seçkin Üye Katılım 15 Ağu 2018 Mesajlar 377 Tepki puanı 35 Ödüller 6 7 HİZMET YILI LeqenDTR' Alıntı: Markalı bilgisayar kullanıyorsan (casper,acer vs.) markaların kendi ürettiği anakarttır. Yani bir markası ve modeli yok Genişletmek için tıklayın ... markalı pc degıl kendım topladım bilgisayarı anakarta sıfır kutuda modleı yazıyor ama anlamadıgım max 8gb ram kaldırıyor yazıyor ben 10gb taktım
LeqenDTR' Alıntı: Markalı bilgisayar kullanıyorsan (casper,acer vs.) markaların kendi ürettiği anakarttır. Yani bir markası ve modeli yok Genişletmek için tıklayın ... markalı pc degıl kendım topladım bilgisayarı anakarta sıfır kutuda modleı yazıyor ama anlamadıgım max 8gb ram kaldırıyor yazıyor ben 10gb taktım
21 Eyl 2019 #4 Saticma S Süper Üye Katılım 16 Tem 2017 Mesajlar 1,018 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 8 8 HİZMET YILI Erengg' Alıntı: markalı pc degıl kendım topladım bilgisayarı anakarta sıfır kutuda modleı yazıyor ama anlamadıgım max 8gb ram kaldırıyor yazıyor ben 10gb taktım Genişletmek için tıklayın ... Kutudan öğrenebildiğin kadar model ve markasını söyleyebilir misin?
Erengg' Alıntı: markalı pc degıl kendım topladım bilgisayarı anakarta sıfır kutuda modleı yazıyor ama anlamadıgım max 8gb ram kaldırıyor yazıyor ben 10gb taktım Genişletmek için tıklayın ... Kutudan öğrenebildiğin kadar model ve markasını söyleyebilir misin?
21 Eyl 2019 Konuyu başlatan #5 liteBoss Seçkin Üye Katılım 15 Ağu 2018 Mesajlar 377 Tepki puanı 35 Ödüller 6 7 HİZMET YILI LeqenDTR' Alıntı: Kutudan öğrenebildiğin kadar model ve markasını söyleyebilir misin? Genişletmek için tıklayın ... e sonıc h61fel-u anakartın uzerınde koduda yazıyor ıstersenız fotosunua tabılrım kılavuzda max 8gb ram yazıyo suan 10gb ram var bılgısayarımda onu anlayamadım
LeqenDTR' Alıntı: Kutudan öğrenebildiğin kadar model ve markasını söyleyebilir misin? Genişletmek için tıklayın ... e sonıc h61fel-u anakartın uzerınde koduda yazıyor ıstersenız fotosunua tabılrım kılavuzda max 8gb ram yazıyo suan 10gb ram var bılgısayarımda onu anlayamadım
21 Eyl 2019 #6 Saticma S Süper Üye Katılım 16 Tem 2017 Mesajlar 1,018 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 8 8 HİZMET YILI Eğer anakartın sitedeki ile aynıysa 16 gb ram desteklediği yazıyor. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Eğer anakartın sitedeki ile aynıysa 16 gb ram desteklediği yazıyor. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
21 Eyl 2019 Konuyu başlatan #7 liteBoss Seçkin Üye Katılım 15 Ağu 2018 Mesajlar 377 Tepki puanı 35 Ödüller 6 7 HİZMET YILI LeqenDTR' Alıntı: Eğer anakartın sitedeki ile aynıysa 16 gb ram desteklediği yazıyor. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Ekli dosyayı görüntüle 24374 Ekli dosyayı görüntüle 24375 Genişletmek için tıklayın ... sagolasın
LeqenDTR' Alıntı: Eğer anakartın sitedeki ile aynıysa 16 gb ram desteklediği yazıyor. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Ekli dosyayı görüntüle 24374 Ekli dosyayı görüntüle 24375 Genişletmek için tıklayın ... sagolasın