Kanka bütün parçalar bir bileşen bir 2 parça değiştimi bileşenler değişiyor diye biliyorum :Ben bütün çözüm yollarını denedim yazılımsal olarak ve hiçbiri işe yaramadı. Donanımsal olarakta sadece Anakart ve Harddisk işe yarayacağını sanmam bütün donanıma ban atma olasılığı daha yüksek bu yüzden klavye mouse olsun hepsine atıyordur
Reis eywallah hem anakartı hem harddiski değiştirirsem kesin kalkar değilmidostum anakart değiştirir isen kalkar
Dostum kalkmamasının imkanı yok rahat ol kalkar ama o oyun için bu kadar zahmete girmek ne bileyimReis eywallah hem anakartı hem harddiski değiştirirsem kesin kalkar değilmi
Zannaetmiyorum işte yarayacagını ben sistemsel olarak test etmiştim fakat öyle birşey ile karşılaşmadımMerhabalar bundan 3 4 hafta önce ben valorantdan hwid yani pc donanım banı yedim. Bir sürü program çözüm yolu denedim olmadı.Yeni hesap açtığımda hemen banlanıyor.Acaba sadece anakart ve harddiskimi değiştirirsem valorant hwid banı kalkarmı yani yeni hesap açıp oyuna girebilirmiyim yeniden ?
Bilgili biriileri yazarsa sevinirim kulaktan doğma bilgileri lütfen yazmayın.Kolay gelsin
ben de öyle düşünüyorum bu kadar kendini sıkmaya gerek yok kalkıcagını düşünmüyorumDostum kalkmamasının imkanı yok rahat ol kalkar ama o oyun için bu kadar zahmete girmek ne bileyim
Çok sağol herkes farklı şey diyor kafam karıştı şuan ne yapacağimi bilmiyorum neyi değiştirirsem ban kesin kalkar ?Arkadaşlar biraz baktımda, klavye mouse ban atılmış felan yazmışsınız. Lütfen mantıklı yorum yapın. Bilginiz yoksa öneride bulunmayın ki arkadaşında kafası karışmasın.
Önce bir detaylı araştırma yap aklında soru işareti kalmasın. Sonrasında "masrafsız" nasıl hwid kaldırırırım diye düşün.Çok sağol herkes farklı şey diyor kafam karıştı şuan ne yapacağimi bilmiyorum neyi değiştirirsem ban kesin kalkar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?