Çözüldü Anakart Ve Harddiski değiştirirsem valorant hwid banım kalkarmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Merhabalar bundan 3 4 hafta önce ben valorantdan hwid yani pc donanım banı yedim. Bir sürü program çözüm yolu denedim olmadı.Yeni hesap açtığımda hemen banlanıyor.Acaba sadece anakart ve harddiskimi değiştirirsem valorant hwid banı kalkarmı yani yeni hesap açıp oyuna girebilirmiyim yeniden ?
Bilgili biriileri yazarsa sevinirim kulaktan doğma bilgileri lütfen yazmayın.Kolay gelsin

Çözüm
Anakart değilde ssd veya hdd bide ekran kartı değiştirirsen büyük ihtimal kalkacağını düşünüyorum genelde banı ekran kartına atıyorlar çünkü bana da bi arkadaşım söylemişti
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Merhabalar bundan 3 4 hafta önce ben valorantdan hwid yani pc donanım banı yedim. Bir sürü program çözüm yolu denedim olmadı.Yeni hesap açtığımda hemen banlanıyor.Acaba sadece anakart ve harddiskimi değiştirirsem valorant hwid banı kalkarmı yani yeni hesap açıp oyuna girebilirmiyim yeniden ?
Bilgili biriileri yazarsa sevinirim kulaktan doğma bilgileri lütfen yazmayın.Kolay gelsin
hwid spofer var ondan alabilirsin adını hatırlamıyom ama kesin kaldırıyordu anakart ve harddiskini değiştirsende kücük bi ihtimal kalkmayabilir

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Hocam burdaki yöntemi denemenizi tavsiye ediyorum ben yaptım ve oldu paylaşmak da istedim bakabilirsiniz

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bugün aynı konuda açılan bir başlıkta birisi 40 gb hdd aldım oraya attım sorunum çözüldü yazmış ama doğruluğundan emin değilim.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Birazda şansına bağlı eğer hesaba logu düştüyse sistemi değiştirdikten sonra logdan tekrar yeni sisteme ban atabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...