böyle sağlam bir anti cheati olan uygulamada donanım banıda olduğu bildğin halde neden açtın be kardeşim
[/QUOT
Kanka o kadar pişmanımki hileye tövbe ettim artık aslında olay şu hileyide açmadım bile oyun zevki kaçmasın diye nefsime yenik düşük indirdim vanguardda algıladı banı yedik öyle
Birde anakart ve harddisk değiştirirsem ban sanırım geçiyormuş ? Olurmuböyle sağlam bir anti cheati olan uygulamada donanım banıda olduğu bildğin halde neden açtın be kardeşim
Merhaba cevabın için teşekkür ederim harddisk değiştirdikten sonra Oyunu C yemi Kurayım D yemi kurayım nereye kurarsam her türlü olur demiHarddisk değişmen yeterli olur yazılımsal çözümleri de var ancak baya uğraşman gerekiyor.
Nasıl yani anlamadım ?anakart ve harddisk değiştirirsem ban
Kanka bunun hiçbir çözümü yokmu yaniHWID adı üzerinde Hard Ware Identification Number, kaldıramazsınız. Belki yeni sistem toplayıp onunla girebilirsiniz ama tavsiyem yine HWID ban yediğiniz modem olmasın. Geçmiş olsun..
Dediğim gibi sistem toplayarak, modem arayüz ayarlarını sıfırladıktan sonra gerekli resetlemeleri yaparak sadece farklı bir yönlendirme yapabilirsin, ki; bu inan bana sadece geçici bir çözüm olur. " Hard Ware Identification Number " bunun ne anlama geldiğini araştırmanı öneririm. Maalesef geri dönüşü olan bir yol değil bu. Çözümü olabilecek bir potansiyel de ne yazık ki mevcut değil.Kanka bunun hiçbir çözümü yokmu yani
Kankam sistem toplamak nasıl geçiçi bir çözüm oluyor ? Farklı sistem sonuçta ayrıca bir sürü yapan arkadaşım var onlar nasıl yaptı anlamıyorumDediğim gibi sistem toplayarak, modem arayüz ayarlarını sıfırladıktan sonra gerekli resetlemeleri yaparak sadece farklı bir yönlendirme yapabilirsin, ki; bu inan bana sadece geçici bir çözüm olur. " Hard Ware Identification Number " bunun ne anlama geldiğini araştırmanı öneririm. Maalesef geri dönüşü olan bir yol değil bu. Çözümü olabilecek bir potansiyel de ne yazık ki mevcut değil.
Aynı modem arayüzü üzerinden giriş yaptığın için geçici bir çözüm olarak ilettim. Eğer gerekli sıfırlamaları yapıp sistem değişikliğine gidersen elbet çözüm üretebilirsin. Fakat aynı şekilde bir sorunla karşılaşırsan bu sefer hiçbir çözüm yolu bulamazsın. HWID olduğunu bile bile kullanmanızı gerçekten önermiyorum. Dediklerimi yapabilirsen kalıcı çözüme ulaşırsın. Fakat modem arayüz sıfırlaması yapıldıktan sonra da kullanmaya devam edersen tamamen sarpa sarar işler bir daha çıkış yolu bulamazsın. Tekrardan iyi forumlar.Kankam sistem toplamak nasıl geçiçi bir çözüm oluyor ? Farklı sistem sonuçta ayrıca bir sürü yapan arkadaşım var onlar nasıl yaptı anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?