Çözüldü Anakart Ve Harddiski değiştirirsem valorant hwid banım kalkarmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Merhabalar bundan 3 4 hafta önce ben valorantdan hwid yani pc donanım banı yedim. Bir sürü program çözüm yolu denedim olmadı.Yeni hesap açtığımda hemen banlanıyor.Acaba sadece anakart ve harddiskimi değiştirirsem valorant hwid banı kalkarmı yani yeni hesap açıp oyuna girebilirmiyim yeniden ?
Bilgili biriileri yazarsa sevinirim kulaktan doğma bilgileri lütfen yazmayın.Kolay gelsin

Çözüm
Anakart değilde ssd veya hdd bide ekran kartı değiştirirsen büyük ihtimal kalkacağını düşünüyorum genelde banı ekran kartına atıyorlar çünkü bana da bi arkadaşım söylemişti
Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
böyle sağlam bir anti cheati olan uygulamada donanım banıda olduğu bildğin halde neden açtın be kardeşim

Üye
5 HİZMET YILI
böyle sağlam bir anti cheati olan uygulamada donanım banıda olduğu bildğin halde neden açtın be kardeşim
[/QUOT
Kanka o kadar pişmanımki hileye tövbe ettim artık aslında olay şu hileyide açmadım bile oyun zevki kaçmasın diye nefsime yenik düşük indirdim vanguardda algıladı banı yedik öyle
Post automatically merged:

Birde anakart ve harddisk değiştirirsem ban sanırım geçiyormuş ? Olurmu

✿ Herzensschöne ✿
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Harddisk değişmen yeterli olur yazılımsal çözümleri de var ancak baya uğraşman gerekiyor.

Üye
5 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Anakart değilde ssd veya hdd bide ekran kartı değiştirirsen büyük ihtimal kalkacağını düşünüyorum genelde banı ekran kartına atıyorlar çünkü bana da bi arkadaşım söylemişti

Çözüm
I am SherLocked
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Ben de yedim ama maalesef öyle basit yollarla çözülecek bir işlem olduğunu sanmıyorum. Sadece harddisk ve anakartın dışında diğer parçalara da ban atıyorlar. Umarım en kısa zamanda çözümü bulunur.

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
HWID adı üzerinde Hard Ware Identification Number, kaldıramazsınız. Belki yeni sistem toplayıp onunla girebilirsiniz ama tavsiyem yine HWID ban yediğiniz modem olmasın. Geçmiş olsun..

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
anakart işlemci değiştim tekrar banlanıyor bu sefer kilitli diyor hesap desteğe yönlendiriyor

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Kanka bunun hiçbir çözümü yokmu yani
Dediğim gibi sistem toplayarak, modem arayüz ayarlarını sıfırladıktan sonra gerekli resetlemeleri yaparak sadece farklı bir yönlendirme yapabilirsin, ki; bu inan bana sadece geçici bir çözüm olur. " Hard Ware Identification Number " bunun ne anlama geldiğini araştırmanı öneririm. Maalesef geri dönüşü olan bir yol değil bu. Çözümü olabilecek bir potansiyel de ne yazık ki mevcut değil.

Üye
5 HİZMET YILI
Dediğim gibi sistem toplayarak, modem arayüz ayarlarını sıfırladıktan sonra gerekli resetlemeleri yaparak sadece farklı bir yönlendirme yapabilirsin, ki; bu inan bana sadece geçici bir çözüm olur. " Hard Ware Identification Number " bunun ne anlama geldiğini araştırmanı öneririm. Maalesef geri dönüşü olan bir yol değil bu. Çözümü olabilecek bir potansiyel de ne yazık ki mevcut değil.
Kankam sistem toplamak nasıl geçiçi bir çözüm oluyor ? Farklı sistem sonuçta ayrıca bir sürü yapan arkadaşım var onlar nasıl yaptı anlamıyorum

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Kankam sistem toplamak nasıl geçiçi bir çözüm oluyor ? Farklı sistem sonuçta ayrıca bir sürü yapan arkadaşım var onlar nasıl yaptı anlamıyorum
Aynı modem arayüzü üzerinden giriş yaptığın için geçici bir çözüm olarak ilettim. Eğer gerekli sıfırlamaları yapıp sistem değişikliğine gidersen elbet çözüm üretebilirsin. Fakat aynı şekilde bir sorunla karşılaşırsan bu sefer hiçbir çözüm yolu bulamazsın. HWID olduğunu bile bile kullanmanızı gerçekten önermiyorum. Dediklerimi yapabilirsen kalıcı çözüme ulaşırsın. Fakat modem arayüz sıfırlaması yapıldıktan sonra da kullanmaya devam edersen tamamen sarpa sarar işler bir daha çıkış yolu bulamazsın. Tekrardan iyi forumlar.

apm

Üye
5 HİZMET YILI
hwid banların açılacağını duymuştum twitterdan oyun yapımcısı bu şekilde tweet atmıştı. Ban kısmına gelirsek vanguard bildiğim kadarıyla banladığı zaman kolay kolay açamıyorsun ve 1-2 parça değiştirmekle olmuyordur zaten hdd veya ssd ban atmak çok saçma olur zaten 2.el hdd 100tl gibi cüzi bir miktara alınabiliyor mantıken pahalı bileşenler banlanıyordur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...