Anakartımın desteklediği maks işlemci nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar anakart modelim G41M-COMBO işlemcimi yükseltmek istiyorum bu anakartın desteklediği maks işlemci nedir bilgisi olan var mı?

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,
Şu an kullandığın işlemciyi yazabilir misin?
Bunun üzerinden daha detaylı bir yönlendirme yapılabilir.

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Kullandiğin işlemciyi yaz ona göre bütçe dostu bi islemci alalim

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar şu an ki işlemcim Intel Core 2 Quad Cpu 8300 2.50 ghz 4 cpus 2.5 ghz diye bişi yazıyor kusura bakmayın fazla bilgim yok ne yazıyorsa ekranda geçirdim buraya

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Yükseltebileceğin max işlemci Pentium Dual-Core E6700'dir
Peki ne kadar farkeder değer mi yükseltmeme
Post automatically merged:

Arkadaşlar şöyle söyliyeyim lol valorant 2 tane oyun yüklü bilgisayar da zaten valorantı kardeşim oynuyor lolden de sıkıldım far cry primal tarzı böyle hikaye temalı oyunlar oynamak istiyorum ama bilgisayar en düşük sistem gereksinimlerini bile karşılamıyor zaten işlemciyi yazmıştım

Ekran kartım geforce gt 730 2gb
500 gb bi harddisk var
4 gb ram var bilgisayar da anakart modelini de yazdım yani bıu bilgisayarı değiştirmeden parçalarını yükselterek far cry primal tarzı oyunları oynayabilir miyim

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Peki ne kadar farkeder değer mi yükseltmeme

Arkadaşlar şöyle söyliyeyim lol valorant 2 tane oyun yüklü bilgisayar da zaten valorantı kardeşim oynuyor lolden de sıkıldım far cry primal tarzı böyle hikaye temalı oyunlar oynamak istiyorum ama bilgisayar en düşük sistem gereksinimlerini bile karşılamıyor zaten işlemciyi yazmıştım

Ekran kartım geforce gt 730 2gb
500 gb bi harddisk var
4 gb ram var bilgisayar da anakart modelini de yazdım yani bıu bilgisayarı değiştirmeden parçalarını yükselterek far cry primal tarzı oyunları oynayabilir miyim
Kusura bakma yanlış bilgi vermişim işlemcini Core™ 2 Quad Q9650 e yükseltebilirsin
Rami 8 yapman lazım
Ekran kartı idare eder

Eğer yükseltmeye değer mi dersen değer

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka peki yükseltme yaptığım zaman far cry primal batman arkham knight tarzı oyunları oynayabilir miyim

Kusura bakma yanlış bilgi vermişim işlemcini Core™ 2 Quad Q9650 e yükseltebilirsin
Rami 8 yapman lazım
Ekran kartı idare eder

Eğer yükseltmeye değer mi dersen değer
kanka peki yükseltme yaptığım zaman far cry primal batman arkham knight shadow of mordor tarzı oyunları oynayabilir miyim

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
kanka peki yükseltme yaptığım zaman far cry primal batman arkham knight tarzı oyunları oynayabilir miyim

kanka peki yükseltme yaptığım zaman far cry primal batman arkham knight shadow of mordor tarzı oyunları oynayabilir miyim
Minimum sistem gereksinimlerinde dediklerine göre evet ama nasıl bir performans alırsın bilemem

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
kardeş anakart modeli + cpu support list yaz googleden arat çıkan ilk sonuçlara tıkla sonra site içine ctrl+f düşündügün işlemci modelini arat ayan beyan sonuç çıkacaktır ayrıca bu burayamöı sorulur ya google bunları kendin düşünüp yazman lazim yadırgamıyorum ama basit koınular bunlar memleketçe aştık bunları sanırım? hani sorsam herkes pc toplama ustası ülkede :)

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ekran kartı ve takmak istediğiniz işlemciyi güç kaynağınız besleyebiliyor mu? Eğer besliyorsa anakartın desteklediği soketteki tüm işlemcileri takabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...