Arkadaşlar şu an ki işlemcim Intel Core 2 Quad Cpu 8300 2.50 ghz 4 cpus 2.5 ghz diye bişi yazıyor kusura bakmayın fazla bilgim yok ne yazıyorsa ekranda geçirdim buraya
Arkadaşlar şu an ki işlemcim Intel Core 2 Quad Cpu 8300 2.50 ghz 4 cpus 2.5 ghz diye bişi yazıyor kusura bakmayın fazla bilgim yok ne yazıyorsa ekranda geçirdim buraya
Arkadaşlar şöyle söyliyeyim lol valorant 2 tane oyun yüklü bilgisayar da zaten valorantı kardeşim oynuyor lolden de sıkıldım far cry primal tarzı böyle hikaye temalı oyunlar oynamak istiyorum ama bilgisayar en düşük sistem gereksinimlerini bile karşılamıyor zaten işlemciyi yazmıştım
Ekran kartım geforce gt 730 2gb
500 gb bi harddisk var
4 gb ram var bilgisayar da anakart modelini de yazdım yani bıu bilgisayarı değiştirmeden parçalarını yükselterek far cry primal tarzı oyunları oynayabilir miyim
Arkadaşlar şöyle söyliyeyim lol valorant 2 tane oyun yüklü bilgisayar da zaten valorantı kardeşim oynuyor lolden de sıkıldım far cry primal tarzı böyle hikaye temalı oyunlar oynamak istiyorum ama bilgisayar en düşük sistem gereksinimlerini bile karşılamıyor zaten işlemciyi yazmıştım
Ekran kartım geforce gt 730 2gb
500 gb bi harddisk var
4 gb ram var bilgisayar da anakart modelini de yazdım yani bıu bilgisayarı değiştirmeden parçalarını yükselterek far cry primal tarzı oyunları oynayabilir miyim
kardeş anakart modeli + cpu support list yaz googleden arat çıkan ilk sonuçlara tıkla sonra site içine ctrl+f düşündügün işlemci modelini arat ayan beyan sonuç çıkacaktır ayrıca bu burayamöı sorulur ya google bunları kendin düşünüp yazman lazim yadırgamıyorum ama basit koınular bunlar memleketçe aştık bunları sanırım? hani sorsam herkes pc toplama ustası ülkede
Ekran kartı ve takmak istediğiniz işlemciyi güç kaynağınız besleyebiliyor mu? Eğer besliyorsa anakartın desteklediği soketteki tüm işlemcileri takabilirsiniz.