Süper Üye
yardım
Aynen o da var arka planı falan düz siyah kullanıyorum kullanabilirim her programda siyah modu kullanıyorumben s10 plus kullanıyorum samsung 4100 mah batarya var .ama resmen ekran sömürüyor
İşte iPhone da da durum çok farklı değilabicim o zaman nerde kaldı uhd ekran.çözüm bulmaları lazım bir an önce
Eğer gerçekten bir problem olduğunu düşünüyorsan garantiye götür bir baksınlar, telefonu kullanmadan sorunu çözemeyiz. Fakat ben hala bir problem olmadığını düşünüyorum, iyi forumlar.kardeşim ram la alakalı oduğunu yukarıda söyledim zaten . 4100 mah batarya var 8gb ram var .çalıştıgım için saate 10 dakika uğraşıyorum .bu telefona göre normal değil onu belirttim. cevap için teşekkürler
Mobil veri wi-fi dan daha hızlı şarj tüketir, Biraz beklerseniz 4000mah lık mi9t ile mobil veri testi yapacağım.kardeşim sana şöyle açıklayayım .sabah şarj dan çıkartıyorum full .mobil veriyi aktif ediyorum 5 dakika sonra %95
ben membersden görüşme yaptım normal dediler. cihaz ilk kullanım ile sonradan farkediyormuşMobil veri wi-fi dan daha hızlı şarj tüketir, Biraz beklerseniz 4000mah lık mi9t ile mobil veri testi yapacağım.
Post automatically merged:
@farcry23 Öncelikle özür dileyerek gireyim konuya, eğer dediğiniz gibi gerçekten 5 dk da %95 e indiyse ciddi bir şarj problemi var.
10dk boyunca ekran kapalı mobil veri,bluetooth,konum açık iken şarj %52 de kaldı, hiç şarj kaybetmedi. 5dk boyunca ekran açık
(parlaklık otomatikte) ve yine bluetooth vs. açık iken %52 den %51 e indi.
Kısaca söylediğiniz değerler doğru ise gerçekten bir problem var cihazınızda. İnternetten baktığım kadarıyla s10'larda genel olarak bir problem varmış ve Samsung kısa sürede çözeceğini söylemiş ve sanırım çözene kadar da always on display ve tap to wake uygulamalarını kapatmışlar. Fakat sorunu çözememiş gibi duruyorlar çünkü okuduğum haberler 2019'un mart ayından kalma.
Yine söyleyebileceğim tek şey telefonu garantiye götürmeniz, fakat size muhtemel olarak bir problem olmadığını söyleyecekler. Samsung'un müşteri hizmetleri böyle hizmet veriyor.