Seçkin Üye
10 Yıldır android kullanıyorum apple geçmeyi düşünüyorum zorluk çeker miyim önerir misiniz ?
Moderatörün son düzenlenenleri:
benim fikrimde android ama bi farklılık istiyorrum bilemedimKanka bana kalırsa android neden mi ?
Genelde yapılan her şey android işletim sistemine göre yapılır bazen ios sistemine göre aradıgın bir şeyi bulamazssın. Benim önerim androidden devam et. Telefon önerim ise Samsung Galaxsy S9 ve üzeri gayet güzeller.
kullanan arkadaşlarım da öyle söylüyorhiç android kuıllanmadım apple farklı bir boyut kanka kesinlikle apple
ne konuda ?Android in performansı daha iyi
güzel yazmışsın bro ama 1 günde farkedilecek bişey mi bilemiyorum.Kanka bu dönemlerde Apple telefon kullanmak havalıdır gibi bir algı var. Bana kalırsa yanlış bir algı sana önerim Apple telefonu olan bir tanıdığın akraban vs. var ise Telefonlarınızı 1 gün değiştirin eğer sana göre ise Apple geçersin. Senin istediğin gibi değilse Android kalırsın. Yani şu algıyı düşünmemen için extradan yazdım.![]()
Android sistem bakımından zengin kanka farklı telefondanlarda daha iyi işlemci daha düşük ram daha fazla ram daha düşük işlemci gibi vs. Ama applede sabittir bu. Anca plus felan alırsınne konuda ?
Kamera konusu olarak samsung ile apple yerine huawei karşılaştırılmalı ama sistemsel hız olarak Samsung 1. gelirne konuda ?
1-2 gün denemek için kullanıcam galibaTabi İlk Başta Çekersin Çünkü Ayarlar Felan Farklı Olucak İstediğin Uygulamalar Her Zaman Olmuyabilir Google Playdeki Gibi
Kanka ben bir kaç sene önce apple 6 pls kullandım tavsiye eder miyim. Ederdim ama apple android sistem farklılıgı açısından ve çeşitli öğeler açısından daha zengin. Yine de sen bilirsinne konuda ?
güzel yazmışsın bro ama 1 günde farkedilecek bişey mi bilemiyorum.
iphone 8 plus alması mantıklı olur 60 fps gayet iyiAndroid sistem bakımından zengin kanka farklı telefondanlarda daha iyi işlemci daha düşük ram daha fazla ram daha düşük işlemci gibi vs. Ama applede sabittir bu. Anca plus felan alırsın![]()
bence de öyle reisbenim fikrimde android ama bi farklılık istiyorrum bilemedim
kullanan arkadaşlarım da öyle söylüyor
Kanka tek seçenek işte ama anroidde yüzlerce hatta binlerce seçenek var. Apple de ise sabitiphone 8 plus alması mantıklı olur 60 fps gayet iyi
performans daha önemli şuan içinAppleda güvenlik androide göre daha iyi biliyorum fakat oyunlarda programlarda android daha iyi oluyor sen karar ver güvenlik istiyorsan apple performans istiyorsan android
teknolojiyle pek aram yoktur aslında ama apple hoşuma gidiyor.Kanka tek seçenek işte ama anroidde yüzlerce hatta binlerce seçenek var. Apple de ise sabit
performans daha önemli şuan için
o zaman bence android kullan derim oyunlar açısından bence o daha yararlı