Android Telefonlar Kötümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
şuanlık ekonomiye bakarsak 8k altı android telefonlar oyun oynamaya pek elverişli değil ama fp telefon olarak poco telefonları tercih edebiliris

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kesinlikle kötü değil bu devirde apple cihazlara para vermek gerçekten çok saçma androidin apk uygulamarıda çok büyük artı benim gözümde

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
anroid önermem ben telefonda ioscuyum aga
saol kanki ama ben poco x3 pro alıcam galiba
Post automatically merged:

dostum bu arada redmi note 11 pubg mobile kac fps veriyor
Post automatically merged:

buyuk ihtimal poco x3 pro alıcam kanki
Knk bütçene göre degisir benim tavsiyem a52 60 fps kasma yok baya akici

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Android olması ve ios olmasına göre cihaz alınmaz özelliklerine bakcaksın

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Ben Yeni Bir Cihaz Alacağım ve Cihaz Almam İçin Kısıtlı Bir Miktarım Var İos Mu Yoksa Android Mi?
android kötü değil kanka ama kullanmayı tercih etmiyorlar genelde, ios çekiciliği denen bir şey var işletim sistemi olarak android her zaman ön plandadır.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
hocam o zaman xiaomi poco x3 pro alabilrsin 256 gb olanını hem iyi telefondur seninde bütçene uyuyor
Power entegresi arizali bir telefon. Birden telefon kapanabiliyor ve hic acilmiyor. X3 Pro Power IC diye aratarak dedigimi anlayabilirsiniz.
Bu fiyata size xiaomi note 11 pro önerebilirim gayette işini görür
1080p 30 FPS cekim yapabilen bir cihaz mi is gorur?
bütçene bağlı. iphone almanı önermem. 7 8 kya alabileceğin xiaomi bile seni 3 4 yıl götürür.
He oyle mi olmus ya. Arayuz icinde reklamla bol eglenceler!
android al ios alma çünkü bütçen ne yazık ki düşük kalıyor şuan
iPhone 7 Plus bile cogu android telefondan iyi sayilir. Ustteki Note 11 Pro bile 4K cekim yapamazken 7 Plus 4K 60 FPS cekim yapabiliyor.
saol hocam büyük ihtimalle redmi note 9-11 alacağım galiba
Ikisi bir birinden kotu.
iosda çok kısıtlısın alıcaksan android al adamim
Nasil bir kisitlilik?
saol kanki ama ben poco x3 pro alıcam galiba
Sakin alma en buyuk hatayi orda yaparsin.

Benim sana onerim yenilenmis iPhone telefonlara bakman. En kotu iPhone 11 ikinci el bak. Samsung olarak ise S21 veya S20 al.

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Power entegresi arizali bir telefon. Birden telefon kapanabiliyor ve hic acilmiyor. X3 Pro Power IC diye aratarak dedigimi anlayabilirsiniz.

1080p 30 FPS cekim yapabilen bir cihaz mi is gorur?

He oyle mi olmus ya. Arayuz icinde reklamla bol eglenceler!

iPhone 7 Plus bile cogu android telefondan iyi sayilir. Ustteki Note 11 Pro bile 4K cekim yapamazken 7 Plus 4K 60 FPS cekim yapabiliyor.

Ikisi bir birinden kotu.

Nasil bir kisitlilik?

Sakin alma en buyuk hatayi orda yaparsin.

Benim sana onerim yenilenmis iPhone telefonlara bakman. En kotu iPhone 11 ikinci el bak. Samsung olarak ise S21 veya S20 al.
bir telefonu sadece kamerasından dolayı alamazsın yok öyle bir dünya sen şimdi git 7 plus al 1 yılın sonunda o telefonu kullanabileceğinden şüpheliyim güncelleme gelmiyor uygulamaları indiremiyorsun uyumsuzluk oluyor telefon kasıyor o yüzden yani sadece kamerası için alıcaksan al ama gündelik hayatta kullanamazsın yorumun android telefonlara saldırı amaçlı yapmışsın ıphonedan çok çok daha iyi telefonlar var bende ıphone'nun x modelini kullanıyorum ama benim telefonumdan daha iyi daha ucuz android telefonlar var sadece kamerası birazcık daha düşük ama ram bakımından kat kat iyi akıcılığı daha iyi mesela telefonun ?w

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
özgürlük tanıdıgı için android her zaman iyidir

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
rahatlık ve birazda özgürlük istiyosa android vazgeçme çünkü ios alıp kamerası şöyle iyi muhabbeti çok saçma korsan indiremiyorsun bana göre mantıksız bir kamera için paralar dökmek bu kadar sana tavsiyem xiomi alman olur rahat ve seni uzun yıllar götürür emin olabilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kamera içinse iphone al derim ama serbest android al bütcen voksa iyi bişi al derim kafana hangisi yatıyor kulanacak olan sensin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...