Süper Üye
şuanlık ekonomiye bakarsak 8k altı android telefonlar oyun oynamaya pek elverişli değil ama fp telefon olarak poco telefonları tercih edebiliris
note 11 serisi şuan piyasanın kralı diyebilirim. bende note 11 pro kullanıyorum. ayrıca kaçak alıp imei attırırsan çok kAra geçersin.xiaomi alacağım dostum teşekkürler
Post automatically merged:
saol bro
teşekkürler broşuanlık ekonomiye bakarsak 8k altı android telefonlar oyun oynamaya pek elverişli değil ama fp telefon olarak poco telefonları tercih edebiliris
dostum zorlasam 12 felan alırım ama poco x3 pro veya redmi note 11 pro alacağımEğer paran varsa Iphone
rica ederim dostumteşekkürler bro
Post automatically merged:
dostum zorlasam 12 felan alırım ama poco x3 pro veya redmi note 11 pro alacağım
saol kanki ama ben poco x3 pro alıcam galibaanroid önermem ben telefonda ioscuyum aga
dostum bu arada redmi note 11 pubg mobile kac fps veriyorrica ederim dostum
Knk bütçene göre degisir benim tavsiyem a52 60 fps kasma yok baya akici
android kötü değil kanka ama kullanmayı tercih etmiyorlar genelde, ios çekiciliği denen bir şey var işletim sistemi olarak android her zaman ön plandadır.Ben Yeni Bir Cihaz Alacağım ve Cihaz Almam İçin Kısıtlı Bir Miktarım Var İos Mu Yoksa Android Mi?
Power entegresi arizali bir telefon. Birden telefon kapanabiliyor ve hic acilmiyor. X3 Pro Power IC diye aratarak dedigimi anlayabilirsiniz.hocam o zaman xiaomi poco x3 pro alabilrsin 256 gb olanını hem iyi telefondur seninde bütçene uyuyor
1080p 30 FPS cekim yapabilen bir cihaz mi is gorur?Bu fiyata size xiaomi note 11 pro önerebilirim gayette işini görür
He oyle mi olmus ya. Arayuz icinde reklamla bol eglenceler!bütçene bağlı. iphone almanı önermem. 7 8 kya alabileceğin xiaomi bile seni 3 4 yıl götürür.
iPhone 7 Plus bile cogu android telefondan iyi sayilir. Ustteki Note 11 Pro bile 4K cekim yapamazken 7 Plus 4K 60 FPS cekim yapabiliyor.android al ios alma çünkü bütçen ne yazık ki düşük kalıyor şuan
Ikisi bir birinden kotu.saol hocam büyük ihtimalle redmi note 9-11 alacağım galiba
Nasil bir kisitlilik?iosda çok kısıtlısın alıcaksan android al adamim
Sakin alma en buyuk hatayi orda yaparsin.saol kanki ama ben poco x3 pro alıcam galiba
12kya butceye onerdigin cihaz cok iyi knkdostum android telefonlar iyi oyun için samsung m11 iyi knk
bir telefonu sadece kamerasından dolayı alamazsın yok öyle bir dünya sen şimdi git 7 plus al 1 yılın sonunda o telefonu kullanabileceğinden şüpheliyim güncelleme gelmiyor uygulamaları indiremiyorsun uyumsuzluk oluyor telefon kasıyor o yüzden yani sadece kamerası için alıcaksan al ama gündelik hayatta kullanamazsın yorumun android telefonlara saldırı amaçlı yapmışsın ıphonedan çok çok daha iyi telefonlar var bende ıphone'nun x modelini kullanıyorum ama benim telefonumdan daha iyi daha ucuz android telefonlar var sadece kamerası birazcık daha düşük ama ram bakımından kat kat iyi akıcılığı daha iyi mesela telefonun ?wPower entegresi arizali bir telefon. Birden telefon kapanabiliyor ve hic acilmiyor. X3 Pro Power IC diye aratarak dedigimi anlayabilirsiniz.
1080p 30 FPS cekim yapabilen bir cihaz mi is gorur?
He oyle mi olmus ya. Arayuz icinde reklamla bol eglenceler!
iPhone 7 Plus bile cogu android telefondan iyi sayilir. Ustteki Note 11 Pro bile 4K cekim yapamazken 7 Plus 4K 60 FPS cekim yapabiliyor.
Ikisi bir birinden kotu.
Nasil bir kisitlilik?
Sakin alma en buyuk hatayi orda yaparsin.
Benim sana onerim yenilenmis iPhone telefonlara bakman. En kotu iPhone 11 ikinci el bak. Samsung olarak ise S21 veya S20 al.
İphone x alabilirsin dostumHocam 12.000 tl gibi bir fiyat var malum türkiye şartları
Yurtdışı mi 12t pro alabilirsiniz o fiyat bandında ios cihazlardan daha fazla performans verirHocam 12.000 tl gibi bir fiyat var malum türkiye şartları