benzeri uygulamarla yapabilirsinMerhaba sormak istediğim soru tam olarak şu;
Android telefonun rootlu yada rootsuz tam anlamıyla yedeğini alabileceğim ve aynı şekilde geri yükleyebileceğim bir yöntem program yada uygulama var mı?
Örneğin;
1- Tüm kullanıcı dosyaları ve dosya yolları
2- Tüm uygulamalar ve uygulama verileri (herhangi bir hesap oluşturulmuş ve giriş yapılmış uygulamalar dahil aynı şekilde giriş yapılmış olarak geri yükleme imkanı)
3- Android ayarlar bütünü tüm ayar tercihleri yedekleme ve geri yükleme
4- Haricen kurulmuş APK'lar
5- Video&Fotoğraf vb. (bunlar basit)
Fikir verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. (benim için en önemlisi 2. madde)
xiaomi kullanıyosan xiaomi cloud ile tüm telefonu başka bir xiaomi cihaza geçirebilirsin.Merhaba sormak istediğim soru tam olarak şu;
Android telefonun rootlu yada rootsuz tam anlamıyla yedeğini alabileceğim ve aynı şekilde geri yükleyebileceğim bir yöntem program yada uygulama var mı?
Örneğin;
1- Tüm kullanıcı dosyaları ve dosya yolları
2- Tüm uygulamalar ve uygulama verileri (herhangi bir hesap oluşturulmuş ve giriş yapılmış uygulamalar dahil aynı şekilde giriş yapılmış olarak geri yükleme imkanı)
3- Android ayarlar bütünü tüm ayar tercihleri yedekleme ve geri yükleme
4- Haricen kurulmuş APK'lar
5- Video&Fotoğraf vb. (bunlar basit)
Fikir verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. (benim için en önemlisi 2. madde)
çok aşırı teşekkür ederim böyle bi konuda böyle açıklayıcı bir yardım bulacağıma inanmazdım saolun benim bile işime yaradıEvet, Android telefonunuzu yedeklemek ve geri yüklemek için birçok yöntem ve uygulama bulunmaktadır. Aşağıda en yaygın kullanılan yöntem ve uygulamaları açıklamaya çalışacağım:
Yukarıda belirtilen yöntemlerin her biri, farklı avantajlar ve dezavantajlar sunar. Hangi yöntemin sizin için en uygun olduğunu seçmek, ihtiyaçlarınıza ve tecrübenize bağlı olacaktır.
- Google Yedekleme: Android cihazınızda otomatik olarak yapılandırılmış bir Google hesabınız varsa, Google Yedekleme özelliğini kullanabilirsiniz. Bu özellik, uygulama verileri, ayarlar ve Google Drive, Google Fotoğraflar ve Google Play'de satın aldığınız uygulamalar gibi diğer Google hizmetlerindeki verileri de yedekler. Yedeklemelerinizi Google hesabınızda depolayabilir ve aynı hesapla bir başka Android cihazınızda geri yükleyebilirsiniz.
- Üçüncü Taraf Uygulamaları: Google Yedekleme özelliğini kullanamıyorsanız, üçüncü taraf yedekleme uygulamalarını kullanabilirsiniz. En popüler olanlardan bazıları Titanium Backup, Helium, G Cloud Backup, Super Backup & Restore ve My Backup Pro'dur. Bu uygulamalar, uygulama verileri, ayarlar, SMS mesajları, arama geçmişi, kişiler, fotoğraflar ve videolar gibi farklı türde verileri yedekleyebilir ve geri yükleyebilir.
- ADB Komutları: Android Debug Bridge (ADB), Android cihazınızı bir bilgisayara bağlayarak cihazınızın sistemine erişmenizi sağlayan bir araçtır. ADB komutlarını kullanarak cihazınızdaki verileri yedekleyebilir ve geri yükleyebilirsiniz. Bu yöntem, diğer yöntemlere göre daha teknik olabilir, ancak birkaç basit komut kullanarak bir yedekleme oluşturabilir ve geri yükleyebilirsiniz.
- Bulut Depolama: Google Drive, Dropbox veya diğer bulut depolama hizmetlerini kullanarak, telefonunuzdaki dosyaları yedekleyebilir ve başka bir cihazda geri yükleyebilirsiniz. Ancak, bu yöntem, uygulama verileri ve ayarları gibi diğer veri türlerini yedekleyemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?