Ani fps düşüşü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Selamlar, sorunum şu ki ben 1 yıl öncesine kadar cs go ve benzeri oyunlarda ultra ayarlarda 200 fps ve üstü alıyordum aylar sonra ani fps düşüleri olmaya başladı mesela ben genelde 300 fps alırken bir anda 10 fps ye düşüyor sorun nedir ? Ayrıca aşırı ısınıyor
Sistem özellikleri:

Windows 10
Gtx 1050 2gb
8 gb ram
Intel core i5-7300HQ @ 2.50ghz
1 TB harddisk
64 bit
----------------
Ek olarak:
-Güncelleme gelince yapıyorum
- nvidia denetim masasındaki ayarları vb şeyleri yaptım

Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
İlk olarak HDD sagligini test et bu tur sorunlar genel olarak HDD kaynaklidir. Sonra oyun ici sicaklik degerlerini kontrol et anormal bir durum var mi diye. Daha sonra islemci kullanimini kontrol et. Son olarak RAM kullanimini test et.
dogru seyler soyleyen ınsanlar olunca sevınıyorum burada :D fan falan temızleme dostum hdd de kıllbost olup olmadıgına bak ıternette bır cook program var bul onlardan bırını sonra bırde soyle en guzel kalaylısından format at o pc ye bır daha dene

Bakın Beyler O Öyle Değil
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Kasanı temizle derim. Temizlerken çok sert olma yavaş ve narince . Ramlar yerinden oynayabiliyor

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Ekran kartı driverlerını güncel tut. Oyun çalışıyorken arkada başka uygulamaların çalışmasına izin verme.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Merhaba sorununun en mantıklı cevabı şu olabilir. C diski dolmaya başladığında yani pc alanı dolduğunda işlemci vb hiçbirine yetişemiyor. gereksiz uygulamarı silmeni çok önemli dosyalarını ise harici flasbelleğe yada harddiske yedekleyip sonra pcden temizllemeni öneriririm.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ayno sorun bende de var yorumlarda içini aç diyolar iki gün önce denedim ama çok küçük tornavida lazım ve açamadım bilgisayarcıyada gidemiyorum coronadan dolayı :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bu arada bu yazılanları yap ama ThrottleStop programını indir işlemci ghz sini sabitliyor işlemci ısındığı için öyle oluyor buradan çok hafif voltaj düşürebilirsin bende bu sorundan muzdariptim bu program hayatımı kurtardı umarım işine yarar benim yaramıştı.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kasa temizliğii yaparsan iyi olur ve 2 ihtimal daha var bilgisayarında virüs olabilir ya da internetin yavaşlıyor olabilir benim genelde o yönde oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
cpu fazla kullanıyor olabilir virüslü dosyalar bunu yapabiliyor tamamen format çözüm olabilir bence

Çağımızın Hastalığı
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
YouTube'da Unlostun FPS ARTIRMA videosunu izleyebilirsin Gayet işe yarar bir video

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...