Ani fps düşüşü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Selamlar, sorunum şu ki ben 1 yıl öncesine kadar cs go ve benzeri oyunlarda ultra ayarlarda 200 fps ve üstü alıyordum aylar sonra ani fps düşüleri olmaya başladı mesela ben genelde 300 fps alırken bir anda 10 fps ye düşüyor sorun nedir ? Ayrıca aşırı ısınıyor
Sistem özellikleri:

Windows 10
Gtx 1050 2gb
8 gb ram
Intel core i5-7300HQ @ 2.50ghz
1 TB harddisk
64 bit
----------------
Ek olarak:
-Güncelleme gelince yapıyorum
- nvidia denetim masasındaki ayarları vb şeyleri yaptım

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bazen windows güncellemeleri kötü yönde etki edebiliyo mesela bi güncellemesi bir çok insanın dosyalarını silmişti xd

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Bunun ayarları vardı yüksek performans ayarlarından %100 olan kısımları 99 da çekiyorduk biraz düzeltti bu benim düşüşleri.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arka planda çalışan bazı uygulamalar ram yiyor olabilir. Onlar aniden düşürür. Virüs programı vs tarama güncelleme gibi şeyler yapabilir. Onlar etkiliyor genelde

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Kasayı temiz tutmaya özen göster her hafta sonu pazar gunu kasayı temızlerım sende oyle yap sorun kalmayacaktır.

DERT EHLİNE DERMAN YİNE DERDİNDEDİR
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
işlemcin ısınıyo olabilir ısınıca kendini durdurur soğur yeniden çalışınca ısınır böyle döngüye girer termal macun değiştirip kompresörle bi hava vur yada süpürgeyle bi temizle fanlarını falan

❤️ Elimden Geldiğince Dostlar
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
windows 10 guzel bı format at guc kaynagı yuzunden olabılır eskıyse tozla alakalı deyıldır toz dıyolar ne alaka oyle aman aman toz yoksa dert deyıl ama dedıyım gıbı bi format at temiz driverlar guc kaynagnada bı bak ıstersen sonrası emın ol mutıs olucak bılgın olsun dostum kolay gelsın Ç:)

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
fanlarda pamuk olabilir zorlanırsa fanlar işlemciyi yorar ozamanda performans düşüklügü yaşarsın bi sök bak derim

a bored guy
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka arka plandaki uygulamalar etkiliyor olabilir bir bak istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...