anılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
metin 2 deki iyi güzel eğlenceli anılarınızı anlatında eski günleri yad edelim

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Ervin diye bi ablayla tanışmıştım bilmem kaç sene önce 6 ya 7 ye giderken. Ankara'daydı o vadide beraber kasılırdık. Bana hayat anılarını anlatırdı. Bir gün buna Mustafa diye bi çocuk sarmış ama nasıl anlatamam. Sen tut Ervinin adına fake hesap aç. Geldi bana yazdı item lazım diye. Düşünmeden attım ben de buna itemleri sonra bu biraz daha istedi falan ben de para edecek ne varsa veriyorum. Verdikten sonra bir şey yazmadı bu. Ervini aradım dedim niye yazmıyorsun falan. Ervin dedi ki ben evde değilim. Nasıl ya dedim işte item verdim sana. Ben değilim o dedi. O an bittim ben zaten herif üşenmeden bizi tanımış tutmuş bi de dolandırmış. Mustafa, Ervin. Burdaysanız gelin be

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Ben 11-13 yaşları arasın datam emin değilim. O zaman Tuva Sarı bayraktım aynı adam tarafından 3 kere toplam 6-7 kere dolandırıldım ağır malmışım hahahaha. Aynı adam olanı anlatıyorum. Adı HAYRULLAH diye trabzonlu körün evladı bir orman çoçuğu vardı. Adama abi diyoduk tabi o zamanlar bu HAYRULLAH lavuğu ÖSS çalışıyordu. Lan adamın hesabını zaten biliyorum ben verdi yani. tabi bizde yamuk olmaz diye sadece kendi çarımı kasıyordum ondan. Harcadığım pota kadar geri alıyor koyuyordum. Bir gün bu benden şifreyi istedi. Dedim nolcak amk ama benim çarda on numara. o zamana göre poff yani +9 ejder mi dersin +9 dolu , kdp iç itemler 1k 1,5k hpli falan
bu yavru almış hepsini laak satmış. tabi bende sinirlendim ana avrat kaydım onun hesabı bendeydi girmeye çalıştım şifresini değiştirmiş yavşk allahtan pazar çarınıda biliyordum neyi var neyi yok alıp yere atmıştım :D bu son vurgunuydu. ilkinde pana program yollayıp (keylogger) ordan almış. Tabi ben bilmiyodum o zmn :( böyle yani

Ederinden fazla değer, Soytarıyı Kral eder :)
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Editli serverde ogün adında çok sevdiğim bir abim ile tanışmıştım bıraktım ama şimdi instasını kontrol ediyorum gitarcıydı kendine müzisyenin yayınında gitar çalmıştı

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Vay be hahaha milletin dışarıda it kurt kovalarken anısı olur bizimde dolandırılma falan :D :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
internet kafenin 1 saati 1 TL yarım saat 50 krş olan zamanlar :D event zamanları lolipop gül ws kutsama kadıgı düşürmee :D:D pvp olmayan zamanlarr

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ilahi kılıç için 1 ay kız rolü yapmıştım hiç unutmam :D

Uykucu
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
görev bugu vardı yang kasardık öyle

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
eskiden kız arkadaşımla oynardık şimdi yalnız oynuyorum .s

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
hahahh web internet cafedeydim ben bağcılarda alestadaki zorba01 ordaydi abimizdi çok efnsae günlerdi

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Oyun içerisinde evlenen kişilerden gelinlik veya damatlığı vermelerini ister verdikleri zamanda 1m'e satardık pazarda.

Bu da geçer
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Oyunda bile evlenememiştim halen de bekarım püüğğ böyle hayata.

Üye
6 HİZMET YILI
always loooking foward for good sake
Post automatically merged:

always loooking foward for good sake

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
eskiden sevgili sandıgımız kişiler megerse dolunayımızıda çeligimizide calan kişilermiş :( safdık ozmanlar +5 kdp mi calmıslardı

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
1 kere açtım hesap iskender palam vardı oyun sahibinin adının metin olmadığını öğrendiğim günden itibaren oyundan soğudum :) hala oynayanları görünce o kadar bağlayıcı mı diye düşünüyorum :)

Fender the telecaster
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Metin2ye Ilk Başladığım Zaman GM Nedir Bilmiyordum Kufür Edip Banlanmak :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bundan 4 5 Sene Önce Fake Hesap Açıp Ses Değiştirici Yüklemştim. Ama Ses Değiştiricide Öyle Bir Ses Ayarı Yaptım ki Yani Gerçekten Kız Sesi Gibiydi Ben Konuşurken Ses Banada Geliyordu Kendimi Kız Sanıyordum Skypeden Konuşuyorum Çocuğun İsmi Ender ( Adaşım ) İşte Kasılıyoruz Felan Azrail Kesiyoruz 3 4 Kişiyle Daha Başka Çocuklara Söylemiş Kız Olduğumu Çocuklarla Felan Konuşuyoruz İşte Aradan Birisi Atladı Kız Mt2 Oynuyor Facebook da Vardır Dedi Tabi O Zamanlar Hiç Böyle İleriye Gideceğini Sanmazdım Sonra Dedim Yok Felan Görüntülü Aradılar Açmadım Facecam Yok Dedim Şüphelendi 1 2 Tanesi Onlarla Arkadaşlığı Kesti Ender Dediğim Çocuk Sonra 250 Olduk İşte Çocukla 250 Olduktan Sonra Söyledim Çocuğa Gerçeği Çocuk Gerçekten Benim Kız Olduğuma İnanmıştı Ve Baya Üzülmüştü Neyse Dedi Önemli Değil Dedi İstersen Eşyaları Felan Geri Vereyim Dedim Yok Gerek Yok Dedi Ve Çocukla Hâlâ Görüşüyoruzz xD
Buda Böyle Bir Anıydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...