Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ervin diye bi ablayla tanışmıştım bilmem kaç sene önce 6 ya 7 ye giderken. Ankara'daydı o vadide beraber kasılırdık. Bana hayat anılarını anlatırdı. Bir gün buna Mustafa diye bi çocuk sarmış ama nasıl anlatamam. Sen tut Ervinin adına fake hesap aç. Geldi bana yazdı item lazım diye. Düşünmeden attım ben de buna itemleri sonra bu biraz daha istedi falan ben de para edecek ne varsa veriyorum. Verdikten sonra bir şey yazmadı bu. Ervini aradım dedim niye yazmıyorsun falan. Ervin dedi ki ben evde değilim. Nasıl ya dedim işte item verdim sana. Ben değilim o dedi. O an bittim ben zaten herif üşenmeden bizi tanımış tutmuş bi de dolandırmış. Mustafa, Ervin. Burdaysanız gelin be
Ben 11-13 yaşları arasın datam emin değilim. O zaman Tuva Sarı bayraktım aynı adam tarafından 3 kere toplam 6-7 kere dolandırıldım ağır malmışım hahahaha. Aynı adam olanı anlatıyorum. Adı HAYRULLAH diye trabzonlu körün evladı bir orman çoçuğu vardı. Adama abi diyoduk tabi o zamanlar bu HAYRULLAH lavuğu ÖSS çalışıyordu. Lan adamın hesabını zaten biliyorum ben verdi yani. tabi bizde yamuk olmaz diye sadece kendi çarımı kasıyordum ondan. Harcadığım pota kadar geri alıyor koyuyordum. Bir gün bu benden şifreyi istedi. Dedim nolcak amk ama benim çarda on numara. o zamana göre poff yani +9 ejder mi dersin +9 dolu , kdp iç itemler 1k 1,5k hpli falan
bu yavru almış hepsini laak satmış. tabi bende sinirlendim ana avrat kaydım onun hesabı bendeydi girmeye çalıştım şifresini değiştirmiş yavşk allahtan pazar çarınıda biliyordum neyi var neyi yok alıp yere atmıştım bu son vurgunuydu. ilkinde pana program yollayıp (keylogger) ordan almış. Tabi ben bilmiyodum o zmn böyle yani
Editli serverde ogün adında çok sevdiğim bir abim ile tanışmıştım bıraktım ama şimdi instasını kontrol ediyorum gitarcıydı kendine müzisyenin yayınında gitar çalmıştı
1 kere açtım hesap iskender palam vardı oyun sahibinin adının metin olmadığını öğrendiğim günden itibaren oyundan soğudum hala oynayanları görünce o kadar bağlayıcı mı diye düşünüyorum
Bundan 4 5 Sene Önce Fake Hesap Açıp Ses Değiştirici Yüklemştim. Ama Ses Değiştiricide Öyle Bir Ses Ayarı Yaptım ki Yani Gerçekten Kız Sesi Gibiydi Ben Konuşurken Ses Banada Geliyordu Kendimi Kız Sanıyordum Skypeden Konuşuyorum Çocuğun İsmi Ender ( Adaşım ) İşte Kasılıyoruz Felan Azrail Kesiyoruz 3 4 Kişiyle Daha Başka Çocuklara Söylemiş Kız Olduğumu Çocuklarla Felan Konuşuyoruz İşte Aradan Birisi Atladı Kız Mt2 Oynuyor Facebook da Vardır Dedi Tabi O Zamanlar Hiç Böyle İleriye Gideceğini Sanmazdım Sonra Dedim Yok Felan Görüntülü Aradılar Açmadım Facecam Yok Dedim Şüphelendi 1 2 Tanesi Onlarla Arkadaşlığı Kesti Ender Dediğim Çocuk Sonra 250 Olduk İşte Çocukla 250 Olduktan Sonra Söyledim Çocuğa Gerçeği Çocuk Gerçekten Benim Kız Olduğuma İnanmıştı Ve Baya Üzülmüştü Neyse Dedi Önemli Değil Dedi İstersen Eşyaları Felan Geri Vereyim Dedim Yok Gerek Yok Dedi Ve Çocukla Hâlâ Görüşüyoruzz xD
Buda Böyle Bir Anıydı