Anime Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
1- The Seven Deadly Sins
2- Akame ga kill

Bu ikisini izledim. The Seven Deadly Sins kesinlikle öneriyorum..

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
the mob psycho 100 öneririm güzel bir anime

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Netflix's Castlebania Series
It has great production and excellent sound effects and background.

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Elfen Lied -- Tokyo Ghoul bakabilirsin bunlara uygun olarak.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
2020 bu yılda çıkan bir anime ismi Demon Lord Academy ana karakteri aşırı op ve ayrıca soğuk kanlı korkak birisi değil ciddi tüm kızları kendisine düşürüyor ama aman aman romantik yok karakter romantizme dalmiyor sadece eski ününe kavuşmak istiyor çünkü yeniden doğmuş bir İblis Lordu kendisi :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Aklıma gelenleri yazdım death note haricinde hepsini hatırlıyorum yani aralarında sormak istediğin olursa anlatabilirim ama şimdilik düşününce bunlar geldi aklıma aralarında overlord gibi olmayanlarda var ama overlord izlerken ana karakterin yaptığı şeylerde ben heyecanlanırdım anı yaşardım onun gibi olduğum doğaüstü animeleri de koydum sıkıcı gelenler zaten ilk bölümde veya ikinci bölümde anlarsın.
Bazıları başka dünya olduğu için bazıları oyun konusundan dolayı koyduklarım bazılarıysa dünyadaki hedeflerden kaynaklı koyduklarım.
Aylardır manga okuyorum ondan sezonları var yok hatırlamıyor olabilirim bazılarını sezonlar dışında kısa tarzda önerdim öyle yani sorun olursa yazabilirsin görmezsem özelden mesaj yazabilirsin.

Data A Live(+1sezon)-----------Death Note--------Akame Ga Kill-------Sekirei(sanırım buda fazla sezonluydu hatırlamıyorum)-------Tokyo Ghoul---------Mahouka koukou no rettousei--------DANMACHİ(İsmi uzun direkt bunu yazdım çıkar zaten +1sezon)-----Mondaiji-tachi...--------Re:Zero(+1sezon)-----Isekai wa Smartphone...----Assassination Classroom(+1 sanırım)-----Btoom!----Hataraku Maou-sama-------Isekai no Seikishi Monogatari---------Kono Subarashi(+1sezon)-----(Öneririm)Nanatsu no Taizai(+1sezon)------No Game No Life(+1)-------The Kings Avatar(+1 sezon ve kesin öneririm)---------SAO(+1)------Owari No Seraph-----------One Punch Man

cidden güzel açıklama yapmışsın izlemediklerim de var arasında kesin izlerim aldım bu listeyi sağol :)

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
cidden güzel açıklama yapmışsın izlemediklerim de var arasında kesin izlerim aldım bu listeyi sağol :)
Rica ederim reis bir sorun olursa yazabilirsin veya izlemeden önce başka animeler olursa yazabilirsin izlediysem fikrimi veya içeriğini belirtirim.
(Ders çalıştığımdan geç yanıt verdim kusura bakma.)

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
3B çizimlere bakmayın, hepsi iç karartıcı

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
I recommend Berserk, such a great story, but the 2018 is not great. Look for golden age arc if you want the good animation.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
[QUOTE = "Atmosk, сообщение: 3397027, участник: 2227489"]
Я рекомендую Berserk, такая замечательная история, но 2018 год - не лучший. Если вам нужна хорошая анимация, ищите арку золотого века.
[/ QUOTE]
Вы правильно заметили своего друга

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...