Anime Önerisi Olan ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhabalar

Anime dizilerine 1 sene öncesine kadar hiç sıcak bakmıyordum. Arkadaşım bir gün bana "Tokyo Ghoul" adında bir anime önerdi ve 1.sezonunu bitirip devam etmedim. Beni tatmin etmedi ve yine hayal kırıklığına uğradım. 1 ay önce tekrar bir Anime önerisinde bulundu.(Demon Slayer) çizimleri müzikleri ve konusu beni içine çok çekti. Açıkcası 10 üzerinden 9 puan verdim. Bittiğinde ise boşluğa düştüm. Şimdi tekrar Demon Slayer tarzı çizimlere sahip olan ve konusu onun gibi olan Anime arıyorum(Eski yapım Animeler dikkatimi çekmiyor). Önerilerinizi bekliyorum.

Öneri yaparken konusuna da değinirseniz sevinirim.(Neden izlemeliyim ?)

Kimetsu No Yaiba Eating GIF by Funimation
demon slayerı sevenler genelde naruto ve deathnote fazlasıyla ilgi gösteriyorlar. sende bi bak bence cünkü bende bunları severek izledim hikayesi olsun aksiyonları olsun gayet güzel animeler ama kitleleri öyle değil.

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
demon slayerı sevenler genelde naruto ve deathnote fazlasıyla ilgi gösteriyorlar. sende bi bak bence cünkü bende bunları severek izledim hikayesi olsun aksiyonları olsun gayet güzel animeler ama kitleleri öyle değil.
Kitlelerden kastın tam olarak ne onu anlamadım ?

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
yanii kitlesi (izleyenler) demek istedim

bu arada narutoya baslıcaksan shippuden hariç normal fiileri geçç
Kitlenin ne demek olduğunu biliyorum dostum :D demek istediğim Naruto ve Demon slayer kitlesinin ne gibi bir farklılıkları var :D Naruto 1.bölümüne baktım çizimleri biraz kötü kalmış 1999 yapımı olmasından dolayı o yüzden pek çekmedi beni ama tekrar bir şans vereceğim :D

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
şuana kadar beni en çok saran anime death noteydi izlemeni öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Naruto ve tokyo ghoul dışında bişey izlemedim ama 2 side güzel bi izle derim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
naruto izleyebilirsin ama çok uzun ben bitirdim bide sırası var film ve dizi bölümleri arası var filmleri atlamadan izle konuyu anlarsın

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhabalar

Anime dizilerine 1 sene öncesine kadar hiç sıcak bakmıyordum. Arkadaşım bir gün bana "Tokyo Ghoul" adında bir anime önerdi ve 1.sezonunu bitirip devam etmedim. Beni tatmin etmedi ve yine hayal kırıklığına uğradım. 1 ay önce tekrar bir Anime önerisinde bulundu.(Demon Slayer) çizimleri müzikleri ve konusu beni içine çok çekti. Açıkcası 10 üzerinden 9 puan verdim. Bittiğinde ise boşluğa düştüm. Şimdi tekrar Demon Slayer tarzı çizimlere sahip olan ve konusu onun gibi olan Anime arıyorum(Eski yapım Animeler dikkatimi çekmiyor). Önerilerinizi bekliyorum.

Öneri yaparken konusuna da değinirseniz sevinirim.(Neden izlemeliyim ?)

Kimetsu No Yaiba Eating GIF by Funimation
redo of healer izleyebilirsin 'hafif' ecchi ama güzel hikayesi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...