High School DxD biraz 18+ dır haberin olsunMerhabalar
Anime dizilerine 1 sene öncesine kadar hiç sıcak bakmıyordum. Arkadaşım bir gün bana "Tokyo Ghoul" adında bir anime önerdi ve 1.sezonunu bitirip devam etmedim. Beni tatmin etmedi ve yine hayal kırıklığına uğradım. 1 ay önce tekrar bir Anime önerisinde bulundu.(Demon Slayer) çizimleri müzikleri ve konusu beni içine çok çekti. Açıkcası 10 üzerinden 9 puan verdim. Bittiğinde ise boşluğa düştüm. Şimdi tekrar Demon Slayer tarzı çizimlere sahip olan ve konusu onun gibi olan Anime arıyorum(Eski yapım Animeler dikkatimi çekmiyor). Önerilerinizi bekliyorum.
Öneri yaparken konusuna da değinirseniz sevinirim.(Neden izlemeliyim ?)
![]()
naruto çok çocukça gibi ya hiç sarmıyodemon slayerı sevenler genelde naruto ve deathnote fazlasıyla ilgi gösteriyorlar. sende bi bak bence cünkü bende bunları severek izledim hikayesi olsun aksiyonları olsun gayet güzel animeler ama kitleleri öyle değil.
izleyen kitle büyük ve zevkler tartısılmaz bana kalırsa bende cok severek izledim diyememdemon slayer sarıyo
Post automatically merged:
naruto çok çocukça gibi ya hiç sarmıyo
Death NoteMerhabalar
Anime dizilerine 1 sene öncesine kadar hiç sıcak bakmıyordum. Arkadaşım bir gün bana "Tokyo Ghoul" adında bir anime önerdi ve 1.sezonunu bitirip devam etmedim. Beni tatmin etmedi ve yine hayal kırıklığına uğradım. 1 ay önce tekrar bir Anime önerisinde bulundu.(Demon Slayer) çizimleri müzikleri ve konusu beni içine çok çekti. Açıkcası 10 üzerinden 9 puan verdim. Bittiğinde ise boşluğa düştüm. Şimdi tekrar Demon Slayer tarzı çizimlere sahip olan ve konusu onun gibi olan Anime arıyorum(Eski yapım Animeler dikkatimi çekmiyor). Önerilerinizi bekliyorum.
Öneri yaparken konusuna da değinirseniz sevinirim.(Neden izlemeliyim ?)
![]()